Örülhetünk, hogy ki tudtunk állni!

Helyszín: Simon János Sportcsarnok

Játékvezetők: Tahin András, Paulus Bence Máté

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-10-25 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Vasas Akadémia/A 28 38 24 31 121
Serdülő U14 13 8 8 10 39

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/A: Krajcsi 4, Szabó 2, Gergely 6, Herczeg, Sárváry, Orosházi, HIDVÉGI 10/3, HORVÁTH 11, Seres 3/3, Németh 3/3, Lovas.

1. félidő

Nem kezdődött jól a mérkőzés, hiszen Orosházi Milónak (akinek innen is mielőbbi gyógyulást kívánunk), szinte rögtön a meccs elején, sérülés miatt el kellett hagynia a pályát és már nem is tudott visszajönni. Ellenfelünk sok hibára kényszerített minket és sajnos hamar tetemes előnyt épített fel. A sok hiányzó miatt amúgy is tartalékos csapatunknak az egész első félidőt cserék nélkül kellett lejátszania. A Vasas végig nagy tempót diktált és mi nagyon elfáradtunk fejben is és fizikálisan is.

2. félidő

Lehetett volna csak formalitásként felfogni a mérkőzés 2. felét, hiszen a győztes kiléte ekkor már teljesen egyértelmű volt, mi mégis igyekeztünk részfeladatokat találni és azokat megvalósítani vagy akárcsak fejlődni bizonyos dolgokban. Arra törekedtünk, hogy egyenlő játékidőt biztosítsunk mindenkinek, hiszen itt most a srácok saját bőrükön tapasztalhatták meg milyen is az „A” csoportos színvonal.

Összegzés

Izgatottan vártuk, hogy megmutathassuk magunkat az ország középső régiójának elit csoportjában, de sajnos mikor elérkezett a várva várt nap, már tudtuk, hogy ez bizony piszkosul nehéz lesz. A teljes keretünkből összesen 6 játékosunkat voltunk kénytelenek nélkülözni ezen a hétvégén, így csak 11-en ölthették magukra klubunk mezét. Bár nagyon szerettük volna megmutatni, hogy hol is tartunk és milyen szintet képviselünk, ilyen kaliberű ellenfelekkel szemben, gyakorlatilag azon kellett agyalnunk hogyan állítsuk össze negyedenként pályára lépő ötöseinket. Tényleg az volt az érzése az embernek, amikor mind ehhez jött még egy sérülés rögtön a meccs elején, hogy ez egy elátkozott nap… Utólag, higgadtan átgondolva, viszont tényleg azt mondom, hogy egy nagyon hasznos meccset játszottunk, amiből rengeteget tudunk majd tanulni!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…