Örülhetünk, hogy ki tudtunk állni!

Helyszín: Simon János Sportcsarnok

Játékvezetők: Tahin András, Paulus Bence Máté

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-10-25 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Vasas Akadémia/A 28 38 24 31 121
Serdülő U14 13 8 8 10 39

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/A: Krajcsi 4, Szabó 2, Gergely 6, Herczeg, Sárváry, Orosházi, HIDVÉGI 10/3, HORVÁTH 11, Seres 3/3, Németh 3/3, Lovas.

1. félidő

Nem kezdődött jól a mérkőzés, hiszen Orosházi Milónak (akinek innen is mielőbbi gyógyulást kívánunk), szinte rögtön a meccs elején, sérülés miatt el kellett hagynia a pályát és már nem is tudott visszajönni. Ellenfelünk sok hibára kényszerített minket és sajnos hamar tetemes előnyt épített fel. A sok hiányzó miatt amúgy is tartalékos csapatunknak az egész első félidőt cserék nélkül kellett lejátszania. A Vasas végig nagy tempót diktált és mi nagyon elfáradtunk fejben is és fizikálisan is.

2. félidő

Lehetett volna csak formalitásként felfogni a mérkőzés 2. felét, hiszen a győztes kiléte ekkor már teljesen egyértelmű volt, mi mégis igyekeztünk részfeladatokat találni és azokat megvalósítani vagy akárcsak fejlődni bizonyos dolgokban. Arra törekedtünk, hogy egyenlő játékidőt biztosítsunk mindenkinek, hiszen itt most a srácok saját bőrükön tapasztalhatták meg milyen is az „A” csoportos színvonal.

Összegzés

Izgatottan vártuk, hogy megmutathassuk magunkat az ország középső régiójának elit csoportjában, de sajnos mikor elérkezett a várva várt nap, már tudtuk, hogy ez bizony piszkosul nehéz lesz. A teljes keretünkből összesen 6 játékosunkat voltunk kénytelenek nélkülözni ezen a hétvégén, így csak 11-en ölthették magukra klubunk mezét. Bár nagyon szerettük volna megmutatni, hogy hol is tartunk és milyen szintet képviselünk, ilyen kaliberű ellenfelekkel szemben, gyakorlatilag azon kellett agyalnunk hogyan állítsuk össze negyedenként pályára lépő ötöseinket. Tényleg az volt az érzése az embernek, amikor mind ehhez jött még egy sérülés rögtön a meccs elején, hogy ez egy elátkozott nap… Utólag, higgadtan átgondolva, viszont tényleg azt mondom, hogy egy nagyon hasznos meccset játszottunk, amiből rengeteget tudunk majd tanulni!

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30