Össze-vissza

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme 1041 Buda

Játékvezetők: Konta Csanád, Miháczi Ádám

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-02-29 13:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
BLF KK/A 7 8 4 10 11 40
U12 Békási Kaszások 3 10 2 7 5 27

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: Zádor 2, Ács 2, Farkas 2, Mihályi 1, Páll 1, Paár G. 3, Réthy 1, Kurdoglu 2, Balassa 0, Czirkos 0, Samu 2, Mityók 11

1. félidő

Az első negyed elég álmosan indult. Nem találtuk meg a könnyű utat a gyűrűig. Pontatlanul játszottunk. Egy büntetőt és egy közeli dobást tudtunk csak értékesíteni. A második negyedben már javult a játék, voltak jó meglátások, de a befejezések még itt is pontatlanok voltak. 10 pontot dobtak a srácok ebben a negyedben, de ennek a dupláját is tudtuk volna, ha a befejezésekre jobban odafigyelünk.

2. félidő

2 büntetőt sikerült bedobni. Nem tudok mit írni erre. Edzésen gyakoroljuk, megtanuljuk a helyes technikát és azzal dobunk, akkor nem kell máshogyan dobni. Sajnos nem sikerült felpörögni, nem sikerült megvalósítani, amit kértem, hogy gyors kosarakat szerezzünk, és utána kőkeményen védekezzünk. A labda valakinél leragadt, és nem került onnan tovább, és miután nagy nehezen eldobtuk, vagy elpasszoltuk, kocogtunk vissza. Az utolsó negyedre se voltunk képesek összekapni magunkat. Megint rengeteg helyzetet hagytunk ki. A végeredmény így 27-40 lett.

Összegzés

64 pontot hagyunk ki, aminek a nagy része közeli üres dobás volt. Gyors játékot kértem a srácoktól. Ha futunk akkor könnyű dolgunk lesz. Nem sikerült megvalósítani, vagyis maximum 3x. Ha lassan játszunk, legyen az támadásban vagy védekezésben a saját dolgunkat nehezítjük meg vele. Persze előfordul sokszor, hogy felállt védelem ellen kell játszani, akkor is azokat kell alkalmazni, amiket edzésen tanulunk. Ezekből ezen a mérkőzésen semmit nem láttam vissza. Ott voltunk a pályán, de még se. Nem volt küzdés, hajtás. Nem voltunk precízek. Olyan dobásokat választottunk, amit soha nem gyakoroltunk még. 13:20 kor mi még aludtunk ezek szerint. Tanulópénz volt ez most. Meg kell tanulnunk mind a két mérkőzésen a maximumot kihozni magunkból. Semmi gond, jött a következő mérkőzés ahol viszont megmutattuk, hogy igen is képesek vagyunk odafigyelni és megcsinálni azt, amit kérek.

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00