Összeszedettebb mérkőzés

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Hőgerl Bence, Kutrik Andrea

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-05-15 10:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Török Sasfiókák 12 15 4 24 12 67
Dűlői Kaszások U11 17 5 2 16 22 62

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: Jánosi Gergő 22, Paár Ákos 15, Osztovits Imre 14, Maurer Domonkos 4, Izsák Sólyom 3, Fischer Dániel 3, Sussmann Bulcsú 1, Sándor Fülöp

1. félidő

Sokkal jobban kezdtük a mérkőzést, mint az első találkozót. Sikerült a játék minden elemében feljavulnunk és nagyon hajtós első negyed után 5 pontos vezetést tudhatott magáénak a csapat. A második negyedben ezt már nem sikerült megvalósítani. Támadásban nem voltunk kellően kemények, védekezésben pedig sokszor nem tudtuk kit kell fogni és könnyű kosarakat kaptunk.

2. félidő

A második félidőre újra visszatért a harciasság. Védekezésben próbáltunk kemények lenni, de valahogy mindig tudott bravúr kosarakat szerezni az ellenfél. Támadásban nagyon felgyorsultunk, szépen passzoltuk a labdát tovább, amikor megállítottak minket. Az utolsó negyedre igazi csata alakult ki, szoros végjátékkal, de a végső győzelmet nem sikerült megszerezni.

Összegzés

Ez már sokkal jobban hasonlított a tudásunkhoz. Kár a második negyedi rövidzárlatért. Ezektől függetlenül dicséret a csapatnak, hogy a második mérkőzésen így tudtak küzdeni és ennyire akartak.

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30