Összeszedtük magunkat

U13 Leány

Helyszín: MTK Kosárlabda Csarnok 1122 Budapest Acsády Ignác

Játékvezetők: Pál Roland, Mészáros Nádor Lajos

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-20 16:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Radobasket 21 29 32 19 101
Óbudai Kaszások U13 Leány 13 4 10 4 31

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások:. KRAJCSOVICH.J 17, Horváth H.2, , STERBENZ P. 12, Frenyó N. , Szakáli A, Nádasdy D., Kamarás L., Udvardy-Lakos F.,

1. félidő

Második mérkőzésünket a Radobasket ellen játszottuk vasárnap délután. A meccs első pillanatától kezdve sokkal magabiztosabbak voltunk a parketten. Ugyan voltak hasonló hibáink mit az előző mérkőzésen, de összeszedtük magunkat és küzdöttünk egymásért a pályán. Több csapatjátékot láthattunk ebben az első negyedben, ami nagyon pozitív volt. A második ötösünk is igyekezett a pályán, láttunk szép megmozdulásokat is. Sajnos ezt a negyedet is elvesztettük.

2. félidő

A harmadik negyed elején ismét összeszedtük magunkat és szép megmozdulásokat láthattunk a pályán. Jázmin, Lilla, Panka küzdése példaértékű volt ebben a játékrészben. Sajnos elfáradtunk és sok pontatlan támadás követtünk el. Így ez a negyed sem zárult pozitívan. A záró játékrészben már nagyon elfáradtunk, de határainkat feszítve küzdöttünk az utolsó percig. A mecset ellenfelünk végig irányította.

Összegzés

Ezen a mérkőzésen a kitartás és küzdés példaértékű volt de ennek ellenére sok munka vár még ránk mert rengeteg hiányosság kiütközött ezen a mérkőzésen is, mind támadásban és védekezésben is, amiket minél hamarabb pótolni – javítani kell. Sajnos a helyzetünket a második meccsen sem segítette az hogy csupán nyolcan tudtunk kiállni. Nagyon örülök, hogy fejben összeszedtük magunkat és megmutattuk, hogy tudunk csapatjátékot játszani, ha odafigyelünk. Hajrá Kaszások !

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00