Ötödszörre is győztünk!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Pohánka Balázs, Sancilio Alexis

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-08 19:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Conoil Motax KC Pápa U20 6 16 12 10 44
Óbudai Kaszások KA U20 26 27 18 22 93

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Hegedűs M. 9/3, VAS-TEPLÁN 14/12, HEGEDŰS O. 12, DÉNES 22/3, SAFRANKA 14/3
Cs: Dobossy 2, Vasali, Varsányi 9/3, Orbán 6, Dócs 5, Bencsik

1. félidő

Könnyen indult a találkozó sikerült az első percekben kiépíteni egy 10 pontos különbséget. Agresszív védekezéseinkből, sorra szereztünk labdákat és sikerült könnyű pontokra váltani. Támadásban a tudatosság mellet igyekeztünk gyorsan játszani, könnyű kosarakat szerezni. AZ első negyedben sikerült 6 ponton tartani a pápai fiatalokat, emellett pedig 26 pontot szereztünk. A második játékrészben fellazult védekezésünk, nem tudtunk nagy nyomást helyezni a labdás játékosra, így könnyebben tudtak játékot szervezni és eljutni a gyűrűig. Támadásban továbbra is domináltunk, a festékben nagy előnyünk volt, de az onnan kijövő labdákból, kintről is betaláltunk.

2. félidő

A második félidőben próbáltunk az első félidő jó dolgaiból építkezni. Támadójátékunk azonban megakadt és belassult. Nem tudtuk az a gyorsaságot hozni, ami csapatunkra jellemző, hagytuk rendeződni a Pápa védekezését, ez pedig megnehezítette pontszerzéseinket. Védekezésünk a második negyedhez képest sokat javult, sikerült mindent megvalósítani abból, amit a félidőben megbeszéltünk. Támadásban pedig továbbra is akadozott a gépezet. Az utolsó negyedre elfáradt a Pápa, a saját akaratunkat tudtuk érvényesíteni támadásban és védekezésben is.

Összegzés

Gratulálok a csapatnak az újabb sikerhez. Fegyelmezetten álltak a mérkőzéshez és mindenki 100%-ot nyújtott. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első negyedben teljesen domináltunk. A második játékrészben kicsit lazult a védekezésünk, de támadásban ez tudtuk kompenzálni. Nagyon jól szálltak be a fiatalok a mérkőzésbe, megmaradt az agresszivitás és támadásban is megtalálták a helyüket. A harmadik negyed volt kicsit „szorosabb” de az utolsó játékrészben ismét mindkét oldalon a saját dolgainkat tudtuk érvényesíteni.

Hasonló tartalmak

 • U14 Fiú B
 • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00

 • Dolgoznunk kell a második negyeden, illetve újra egészségessé kell válnia csapatnak. Nagyon pozitív a második félidőben tapasztalható akarat, amivel kimegyünk, erre építünk.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-11-26 Kezdés: 11:00

 • U16 Leány
 • Odafigyelésben és erőszakosságban sokkal többet kell beleraknunk egy ilyen szívós ellenféllel szemben. Nem adhatjuk meg magunkat a körülményeknek vagy a játékvezetői felfogásnak. Ma mi voltunk a puhányabbak ebben.…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2022-11-27 Kezdés: 15:00