Piros jegyzőkönyvvel távoztunk

Helyszín: Zrínyi Gimnázium 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Matejovics Márk, Gereben Dorka

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-02-09 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Malév Kobrák 0 0 0 0 0
Kaszás Girls 2 0 0 0 2

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: BABAY-BOGNÁR KINGA 16, Bakos Anna 1, Frenyó Nóra, Horváth Anna, Horváth Hella 1, Henglár Adél, Kamarás Lilla, Krajcsovich Jázmin, Sterbenz Anna 6, Szakáli Anna 4, Sziebert Gréta

1. félidő

Ellenfelünk sajnos nem tudott teljes kerettel kiállni, így az elején tudtuk, hogy edzőmeccsel fogjuk kezdeni a fordulót.
Összezavarodva és az ellenfelünkhöz képest lassan kezdtük a mérkőzést, amin egy időkérés után is csak nehézkesen, hosszadalmasan tudtunk változtatni. Szakáli Anna szép egy-egyeinek és befutásainak köszönhetően azonban pontszámban ott voltunk a fiúk sarkában.
Bár futóórával és edzőmérkőzésként folytatódott a forduló, a második játékrészben még osztott negyedekkel léptünk pályára. Kinga és Sterbenz Anna szép labdaszerzéseiből pedig könnyű ziccereket is tudtunk dobni.

2. félidő

Remek lehetőség adódott új csapatösszetételek, ötösök kipróbálására, annál is inkább mert többen félig, vagy egészen betegen jöttek el a találkozóra, így ők tudtak pihenni, hiszen várt még ránk egy mérkőzés. Igyekeztünk azt szem előtt tartani, hogy az egyébként kevesebb játéklehetőséget kapó játékosok is sok időt töltsenek a pályán ezen a találkozón.

Összegzés

Sajnálom, hogy hiányos létszámban megjelent ellenféllel tudtunk játszani, de igyekeztünk ennek is megtalálni a jó oldalát. Több lehetőséget kaptak a kevesebb ideje kosárlabdázó játékosaink, a fél-betegeinket pedig így többet tudtam pihentetni. Alapvetően látszott a játékunkon, hogy egy betegség miatti hiányzásokkal teli időszakon vagyunk túl, de ez a következő fordulóig csak javulni fog.

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00