Piros jegyzőkönyvvel távoztunk

Helyszín: Zrínyi Gimnázium 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Matejovics Márk, Gereben Dorka

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-02-09 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Malév Kobrák 0 0 0 0 0
Kaszás Girls 2 0 0 0 2

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: BABAY-BOGNÁR KINGA 16, Bakos Anna 1, Frenyó Nóra, Horváth Anna, Horváth Hella 1, Henglár Adél, Kamarás Lilla, Krajcsovich Jázmin, Sterbenz Anna 6, Szakáli Anna 4, Sziebert Gréta

1. félidő

Ellenfelünk sajnos nem tudott teljes kerettel kiállni, így az elején tudtuk, hogy edzőmeccsel fogjuk kezdeni a fordulót.
Összezavarodva és az ellenfelünkhöz képest lassan kezdtük a mérkőzést, amin egy időkérés után is csak nehézkesen, hosszadalmasan tudtunk változtatni. Szakáli Anna szép egy-egyeinek és befutásainak köszönhetően azonban pontszámban ott voltunk a fiúk sarkában.
Bár futóórával és edzőmérkőzésként folytatódott a forduló, a második játékrészben még osztott negyedekkel léptünk pályára. Kinga és Sterbenz Anna szép labdaszerzéseiből pedig könnyű ziccereket is tudtunk dobni.

2. félidő

Remek lehetőség adódott új csapatösszetételek, ötösök kipróbálására, annál is inkább mert többen félig, vagy egészen betegen jöttek el a találkozóra, így ők tudtak pihenni, hiszen várt még ránk egy mérkőzés. Igyekeztünk azt szem előtt tartani, hogy az egyébként kevesebb játéklehetőséget kapó játékosok is sok időt töltsenek a pályán ezen a találkozón.

Összegzés

Sajnálom, hogy hiányos létszámban megjelent ellenféllel tudtunk játszani, de igyekeztünk ennek is megtalálni a jó oldalát. Több lehetőséget kaptak a kevesebb ideje kosárlabdázó játékosaink, a fél-betegeinket pedig így többet tudtam pihentetni. Alapvetően látszott a játékunkon, hogy egy betegség miatti hiányzásokkal teli időszakon vagyunk túl, de ez a következő fordulóig csak javulni fog.

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00