Pontatlan győzelem

Helyszín: zrínyi Gimnázium – 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Kovács Róbert, Nagy Joel

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-11-14 12:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kaszás Boys 4 11 12 3 30
Kaszás Girls U12 10 18 15 10 53

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Berecz-Erdei, Ceglédi 1, Fey 17, Horváth 2, Jasztrab, Kosztyu 6, Kutrovácz 4, Polik 6, Reizmüller 8, Sterbenz 9.

1. félidő

Második meccsünkön egy házi rangadóra került sor, hiszen egyesületünk egyik fiúcsapatával kellett megmérkőznünk. A másfél órás szünet nem hatott pozitívan a csapatra, kicsit dekoncentráltan kezdtük a mérkőzést. A fiúk sokkal gyorsabbak voltak előző ellenfelünknél, ezáltal jóval nagyobb nyomást is gyakoroltak ránk a támadásokban. Ez váratlanul érte a csapatot és az egész első félidőben, habár végig vezettünk, nem tudtunk igazán ellépni a fiúktól – 7 ponttal vezettünk a szünetben.

2. félidő

A félidőben sikerült egy kicsit javítani a büntetőkön, most négyet tudtunk érvényesíteni. Az egész második félidőben rengeteg hibát és pontatlanságot engedtünk meg magunknak: elhajigált, eladott labdák; kihagyott, rossz dobások. Mindenképpen fejlődnünk kell abban, hogy nem fáradhatunk el ilyen szinten a nap végére és ez ne történjen meg még egyszer. A harmadik negyedben majdnem egált játszottunk, a negyedikben azonban, mivel csak 3 pontot engedtünk a fiúknak, bebiztosítottuk a győzelmünket és ezáltal a következő fordulón egy még erősebb csoportban mérkőzhetünk meg.

Összegzés

Kicsit sajnálom, hogy az első mérkőzésen nyújtott gyönyörű játékot nem sikerült megismételnünk. Törekednünk kell rá, hogy ne fáradjanak el a második félidő végére (legalábbis ilyen látványosan ne). Nem engedhetünk meg magunknak ennyi eladott labdát, ennyi kihagyott ziccert. Ettől függetlenül gratulálok a győzelemhez, illetve ahhoz, hogy a nap folyamán mindenki tudott pontot szerezni és ki tudta venni a részét a sikerből!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00