Pontatlan játék

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme

Játékvezetők: Kiss Mihály, Konta Csanád

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-01-11 08:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
MAFC Heisler 6 13 4 10 10 43
U12 Békási Kaszások 3 3 9 8 8 31

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: Daróczi: 0, Paár Gergő: 3, Grósz 5, Réthy: 2, Ács: 4, Czirkos: 1, Paár Ákos: 1, Kurdoglu: 1, Mityók: 2, Mihályi: 1, Farkas: 1, Zádor: 10

1. félidő

Első mérkőzésünket a MAFC Heisler csapatával játszottuk. Ellenfelünk sajnos csak 9 játékossal jelent meg, így edzőmérkőzést játszottunk. Remek alkalom volt arra, hogy felébredjünk, és a második mérkőzésre gyakoroljunk. Lehet, hogy korán kellett kelni, és csúszott a pálya, de az ellenfélnek is ugyan úgy korán kellett kelnie, nekik is csúszott a pálya, és ugyan azzal a labdával játszottunk. Mi aludtunk a pályán. Védekezésben rendszeresen lemaradtunk az emberünkről, a lepattanókat nem sikerült leszednünk. Támadásban pontatlanok voltunk. Pontatlan passzok, pontatlan dobások, pontatlan labdavezetés. Két negyed alatt mindössze 6 pontot tudtunk dobni, amiből 2 pont az büntető volt.

2. félidő

9 büntetőt sikerült értékesíteni, aminek örülök. Edzésen sokat gyakoroljuk, és meg is lett az eredménye. Némi hozzáállásbeli változás történt, de nem elegendő. Még mindig a pontatlanság jellemezte a játékunkat. Ha el is jutottunk dobásig, azt kihagytuk, és a lepattanót nem mi szedtük le.
Védekezésben olykor voltak fellángolások, de sokkal többre lenne szükség. Folyamatosan kaptuk az üres ziccereket, amiket hátulról néztünk végig. Nem sikerült felébredni a mérkőzés végére. Igaz, hogy papíron mi nyertünk, de igazság szerint, és az eredmény szerint nem. Ez nagyon kevés lesz a jövőben, ha fel szeretnénk kerülni a feljebb lévő csoportokba.

Összegzés

Ez ma nagyon kevés volt. Tudom, hogy korán nem jó játszani, de az ellenfélnek akkor miért sikerült bedobni, leszedni, elvenni??? Mert ők akartak. Csúsztak-másztak végig. Mi egyszer kétszer, ami nem elég, sokkal több kell. Ameddig valaki a pályán van, mindent meg kell tennie. Megvoltak a helyzeteink, de ha nem célzunk, csak rádobjuk valahogy, akkor nem fog bemenni. Alapvető hibákat követtünk el, labdavezetés közben elhagyjuk a labdát, belerúgunk, lépéshibával indulunk el, kétszer indulunk. Védekezésben pedig egyáltalán nem voltunk agresszívak. Nem az az agresszív védekezés amikor odamész közel és nyúlkálsz, hanem mikor ott vagy behajlított lábbal kartávolságra, és belekényszeríted a közelségeddel az ellenfelet abba, hogy felvegye a labdát, és nem gyűjtjük feleslegesen a faultokat. Az ilyen mérkőzésekből lehet a legtöbbet tanulni, remélem mindenki elgondolkodik, hogy miben kell változtatni a mérkőzésen és az edzéseken.

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30