Pontatlanság!

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme 1041 Budap

Játékvezetők: Mészáros Nándor, Marjai Réka

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-10-09 15:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Vasas Akadémia U11 12 18 3 9 16 58
Óbudai Kaszások U12 B 0 6 4 5 6 21

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Balpataki 7, Vitéz 5, Balogh 4, Dósa 4, Varga 1, Remete, Maurer, Wanjan, Szántó

1. félidő

Második mérkőzésünket a Vasas Akadémia U11-es csapatával játszottuk. Rövid pihenő után vágtunk bele ebbe a mérkőzésbe. Sajnos már az első percekben látszódott a fiúkon, hogy az első mérkőzés sokat kivett belőlük. A helyzeteink itt is megvoltak, de valahogy nem tudtuk megint pontokra válltani azokat. Az ellenfél pedig sorban dobta a kosarakat.

2. félidő

Teljes fáradtság, pontatlanság jellemezte a második játékrészt. Megint ugyan az a forgatókönyv, ha kaptunk egy kosarat, bedobásnál nem megnyugodtunk, hanem kapkodva az ellenfélnek dobtuk. Voltak szép helyzeteink, betöréseink, amiket végre pontokra is tudtunk váltani, de ebből 1-2 nem elég egy mérkőzésen. A végeredmény 58-21 lett.

Összegzés

Egyáltalán nem érdekel a két mérkőzés eredménye, jobban érdekelt a játékosaim hozzáállása. Amit az első mérkőzés első negyedében láttam, azt szeretném a jövőben VÉGIG látni. Olyan játékos arcokat szeretnék látni, akik élvezik a játékot, és küzdenek a pályán, megtesznek mindent a csapatért. És egy kapott kosár után nem összetörnek, hanem mennek tovább előre. Leírhatnám a rengeteg hibát, amit elkövettünk, de felesleges lenne, ezt majd az edzéseken kijavítjuk.
Jó kis tanulópénz volt mind a két mérkőzés, látjuk, hogy épp hol tartunk. Megyünk, készülünk tovább.
Donátnak gratulálok az első mérkőzéseihez, csak így tovább!
Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10