Pontatlanság!

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme 1041 Budap

Játékvezetők: Mészáros Nándor, Marjai Réka

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-10-09 15:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Vasas Akadémia U11 12 18 3 9 16 58
Óbudai Kaszások U12 B 0 6 4 5 6 21

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Balpataki 7, Vitéz 5, Balogh 4, Dósa 4, Varga 1, Remete, Maurer, Wanjan, Szántó

1. félidő

Második mérkőzésünket a Vasas Akadémia U11-es csapatával játszottuk. Rövid pihenő után vágtunk bele ebbe a mérkőzésbe. Sajnos már az első percekben látszódott a fiúkon, hogy az első mérkőzés sokat kivett belőlük. A helyzeteink itt is megvoltak, de valahogy nem tudtuk megint pontokra válltani azokat. Az ellenfél pedig sorban dobta a kosarakat.

2. félidő

Teljes fáradtság, pontatlanság jellemezte a második játékrészt. Megint ugyan az a forgatókönyv, ha kaptunk egy kosarat, bedobásnál nem megnyugodtunk, hanem kapkodva az ellenfélnek dobtuk. Voltak szép helyzeteink, betöréseink, amiket végre pontokra is tudtunk váltani, de ebből 1-2 nem elég egy mérkőzésen. A végeredmény 58-21 lett.

Összegzés

Egyáltalán nem érdekel a két mérkőzés eredménye, jobban érdekelt a játékosaim hozzáállása. Amit az első mérkőzés első negyedében láttam, azt szeretném a jövőben VÉGIG látni. Olyan játékos arcokat szeretnék látni, akik élvezik a játékot, és küzdenek a pályán, megtesznek mindent a csapatért. És egy kapott kosár után nem összetörnek, hanem mennek tovább előre. Leírhatnám a rengeteg hibát, amit elkövettünk, de felesleges lenne, ezt majd az edzéseken kijavítjuk.
Jó kis tanulópénz volt mind a két mérkőzés, látjuk, hogy épp hol tartunk. Megyünk, készülünk tovább.
Donátnak gratulálok az első mérkőzéseihez, csak így tovább!
Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30