Pontatlanság!

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme 1041 Budap

Játékvezetők: Mészáros Nándor, Marjai Réka

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-10-09 15:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Vasas Akadémia U11 12 18 3 9 16 58
Óbudai Kaszások U12 B 0 6 4 5 6 21

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Balpataki 7, Vitéz 5, Balogh 4, Dósa 4, Varga 1, Remete, Maurer, Wanjan, Szántó

1. félidő

Második mérkőzésünket a Vasas Akadémia U11-es csapatával játszottuk. Rövid pihenő után vágtunk bele ebbe a mérkőzésbe. Sajnos már az első percekben látszódott a fiúkon, hogy az első mérkőzés sokat kivett belőlük. A helyzeteink itt is megvoltak, de valahogy nem tudtuk megint pontokra válltani azokat. Az ellenfél pedig sorban dobta a kosarakat.

2. félidő

Teljes fáradtság, pontatlanság jellemezte a második játékrészt. Megint ugyan az a forgatókönyv, ha kaptunk egy kosarat, bedobásnál nem megnyugodtunk, hanem kapkodva az ellenfélnek dobtuk. Voltak szép helyzeteink, betöréseink, amiket végre pontokra is tudtunk váltani, de ebből 1-2 nem elég egy mérkőzésen. A végeredmény 58-21 lett.

Összegzés

Egyáltalán nem érdekel a két mérkőzés eredménye, jobban érdekelt a játékosaim hozzáállása. Amit az első mérkőzés első negyedében láttam, azt szeretném a jövőben VÉGIG látni. Olyan játékos arcokat szeretnék látni, akik élvezik a játékot, és küzdenek a pályán, megtesznek mindent a csapatért. És egy kapott kosár után nem összetörnek, hanem mennek tovább előre. Leírhatnám a rengeteg hibát, amit elkövettünk, de felesleges lenne, ezt majd az edzéseken kijavítjuk.
Jó kis tanulópénz volt mind a két mérkőzés, látjuk, hogy épp hol tartunk. Megyünk, készülünk tovább.
Donátnak gratulálok az első mérkőzéseihez, csak így tovább!
Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…