Pontatlanságok sokasága

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok 1104 Budapest, Har

Játékvezetők: Konta Csanád János, Marjai Réka

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-11-13 10:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
BEAC Újbuda KA 22 14 4 12 13 65
Óbudai Kaszások U12 B 5 4 2 9 4 24

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kovács 2, Szántó 2, DOBLER 5, Maurer 3, VASALI 7, Vitéz 3, Varró 0, Varga 0, Remete 2, Hornyák 0, Wanjan 0

1. félidő

Második mérkőzésünket a BEAC Újbuda KA/A csapata ellen játszottuk. Nem tudtunk jól kezdeni. Sorban kaptuk a kosarakat egymás után. Mi pedig csak néha találtunk el a gyűrűig. Nagyon kevés helyzetet tudtunk kialakítani. Sok leindítás kosarat kaptunk, aminek az eredménye ez tetemes előny lett az ellenfél részére, szám szerint 36-9.

2. félidő

A büntetőket megint nem sikerült a helyére tennünk, hogy legalább ezzel is közelebb férkőzzünk.
Harmadik negyedben tudtunk változtatni, és sikerült egy szoros negyedet játszanunk. Voltak jó megmozdulások, sikeres betörések. Az utolsó negyedre viszont teljesen elfáradtunk. Pontatlanságok újra előjöttek. Figyelmetlenek voltunk védekezésben és támadásban is. A mérkőzés végeredménye 65-24 lett.

Összegzés

Elfáradtunk, ez látszódott. De még mindig nem indok arra, hogy az alap dolgokra ne tudjunk maximálisan figyelni. Sok olyan kosarat kaptunk, amit csupán csak a figyelmetlenségünknek köszönhetünk. Megvoltak a helyzeteink, de nem tudtuk őket pontokra váltani.
Rengeteg lepattanót ajándékoztunk az ellenfélnek, amiből kaptuk a kosarakat. Sok mindent tanultunk ebből a mérkőzésből. De amit nem kell megtanulni, az a küzdés. Aki a pályán van mindig mindent meg kell tennie a győzelem érdekében. Küzdeni kell az utolsó dudaszóig.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00