Pontgazdag mérkőzés

Serdülő (női)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Czupi Márton, Gombos Márk

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-01-25 12:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Atomerőmű SE 10 4 9 12 35
Női Serdülő 26 20 32 32 110

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: CSOCSÁN 12, Horváth H. 4, MAHMOUD 13, CSICSVÁRI 14/3, BOBVOS 16, Kocsis 13, Horváth A. 8, Bene 2, Kerékgyártó 2, Sterbenz, EVELLEI 24

1. félidő

Korábban már találkoztunk a Paksiakkal, akkor magabiztos győzelmet szereztünk, egy picit másmilyen talán erősebb felállásban.
Rögtön az első negyedben repülőrajtot vettünk, leginkább gyors játékunkra építvén. Két U12-es játékosunk is az első ötössel lépett pályára, így ekkor felállt védelem elleni játékainkat nem gyakoroltuk, hanem add és fuss játékok, illetve befutásokkal játszottunk.
A második ötösünk védekezésben kifejezetten jól teljesített, támadásban több szép megmozdulásunk is volt, akár az ököl játékból, akár rendezetlen védelem ellen.

2. félidő

Második félidőben beindult a pontgyár, mind a két negyedben 32-32 pontot szereztünk. A játék képe különösebben nem változott, sok gyorsindítás kosarat szereztünk, felállt vagy rendezetlen védelem ellen is megtaláltuk a réseket, amelyeket jól támadtunk.
Védekezésünk az első félidő után kicsit visszaesett, lehetett volna kevesebb kapott ponttal zárni a mérkőzést. A mai mérkőzésen Mandus szerezte a 100. pontot így a tortát majd nekik kell hozni 🙂

Összegzés

Gratulálok a győzelemhez, a múltkori mérkőzésen kevesebb pontot dobtunk, egy kicsit erősebb összeállításban. Nagyon örültem, hogy mind a kettő U12-es feljátszó bátran és eredményesen kosárlabdázott, csak így tovább !  Természetesen a többieknek is jár a dicséret, Nóci-Zelma-Mandus „hátvéd” triónk nagyon szépen dolgozott ma, Fruzsi bátor játéka is nagyon tetszett, Hanna pedig hozta, amit kellett! Szép volt!!!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…