Pontgazdag mérkőzés

Serdülő (női)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Czupi Márton, Gombos Márk

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-01-25 12:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Atomerőmű SE 10 4 9 12 35
Női Serdülő 26 20 32 32 110

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: CSOCSÁN 12, Horváth H. 4, MAHMOUD 13, CSICSVÁRI 14/3, BOBVOS 16, Kocsis 13, Horváth A. 8, Bene 2, Kerékgyártó 2, Sterbenz, EVELLEI 24

1. félidő

Korábban már találkoztunk a Paksiakkal, akkor magabiztos győzelmet szereztünk, egy picit másmilyen talán erősebb felállásban.
Rögtön az első negyedben repülőrajtot vettünk, leginkább gyors játékunkra építvén. Két U12-es játékosunk is az első ötössel lépett pályára, így ekkor felállt védelem elleni játékainkat nem gyakoroltuk, hanem add és fuss játékok, illetve befutásokkal játszottunk.
A második ötösünk védekezésben kifejezetten jól teljesített, támadásban több szép megmozdulásunk is volt, akár az ököl játékból, akár rendezetlen védelem ellen.

2. félidő

Második félidőben beindult a pontgyár, mind a két negyedben 32-32 pontot szereztünk. A játék képe különösebben nem változott, sok gyorsindítás kosarat szereztünk, felállt vagy rendezetlen védelem ellen is megtaláltuk a réseket, amelyeket jól támadtunk.
Védekezésünk az első félidő után kicsit visszaesett, lehetett volna kevesebb kapott ponttal zárni a mérkőzést. A mai mérkőzésen Mandus szerezte a 100. pontot így a tortát majd nekik kell hozni 🙂

Összegzés

Gratulálok a győzelemhez, a múltkori mérkőzésen kevesebb pontot dobtunk, egy kicsit erősebb összeállításban. Nagyon örültem, hogy mind a kettő U12-es feljátszó bátran és eredményesen kosárlabdázott, csak így tovább !  Természetesen a többieknek is jár a dicséret, Nóci-Zelma-Mandus „hátvéd” triónk nagyon szépen dolgozott ma, Fruzsi bátor játéka is nagyon tetszett, Hanna pedig hozta, amit kellett! Szép volt!!!

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30