Pontgazdag mérkőzés

Serdülő (női)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Czupi Márton, Gombos Márk

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-01-25 12:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Atomerőmű SE 10 4 9 12 35
Női Serdülő 26 20 32 32 110

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: CSOCSÁN 12, Horváth H. 4, MAHMOUD 13, CSICSVÁRI 14/3, BOBVOS 16, Kocsis 13, Horváth A. 8, Bene 2, Kerékgyártó 2, Sterbenz, EVELLEI 24

1. félidő

Korábban már találkoztunk a Paksiakkal, akkor magabiztos győzelmet szereztünk, egy picit másmilyen talán erősebb felállásban.
Rögtön az első negyedben repülőrajtot vettünk, leginkább gyors játékunkra építvén. Két U12-es játékosunk is az első ötössel lépett pályára, így ekkor felállt védelem elleni játékainkat nem gyakoroltuk, hanem add és fuss játékok, illetve befutásokkal játszottunk.
A második ötösünk védekezésben kifejezetten jól teljesített, támadásban több szép megmozdulásunk is volt, akár az ököl játékból, akár rendezetlen védelem ellen.

2. félidő

Második félidőben beindult a pontgyár, mind a két negyedben 32-32 pontot szereztünk. A játék képe különösebben nem változott, sok gyorsindítás kosarat szereztünk, felállt vagy rendezetlen védelem ellen is megtaláltuk a réseket, amelyeket jól támadtunk.
Védekezésünk az első félidő után kicsit visszaesett, lehetett volna kevesebb kapott ponttal zárni a mérkőzést. A mai mérkőzésen Mandus szerezte a 100. pontot így a tortát majd nekik kell hozni 🙂

Összegzés

Gratulálok a győzelemhez, a múltkori mérkőzésen kevesebb pontot dobtunk, egy kicsit erősebb összeállításban. Nagyon örültem, hogy mind a kettő U12-es feljátszó bátran és eredményesen kosárlabdázott, csak így tovább !  Természetesen a többieknek is jár a dicséret, Nóci-Zelma-Mandus „hátvéd” triónk nagyon szépen dolgozott ma, Fruzsi bátor játéka is nagyon tetszett, Hanna pedig hozta, amit kellett! Szép volt!!!

Hasonló tartalmak

 • U14 Fiú B
 • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00

 • Dolgoznunk kell a második negyeden, illetve újra egészségessé kell válnia csapatnak. Nagyon pozitív a második félidőben tapasztalható akarat, amivel kimegyünk, erre építünk.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-11-26 Kezdés: 11:00

 • U16 Leány
 • Odafigyelésben és erőszakosságban sokkal többet kell beleraknunk egy ilyen szívós ellenféllel szemben. Nem adhatjuk meg magunkat a körülményeknek vagy a játékvezetői felfogásnak. Ma mi voltunk a puhányabbak ebben.…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2022-11-27 Kezdés: 15:00