Pontzuhatagos győzelem

Helyszín: Tüske csarnok – 3. terem

Játékvezetők: Gruber Nikolett, Paulus Bence Máté

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-03-03 11:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd Bakáts 8 14 5 9 16 52
Békási Kaszások 30 12 6 18 14 80

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: BABAY-BOGNÁR KINGA: 27, ZÁDOR NIMRÓD: 6, DARÓCZI BALÁZS: 8, Dzsudzsák Márk: 1, Réthy Levente: 5, ÁCS PÉTER: 4, MITYÓK NORBERT: 10, PAÁR GERGŐ 9, Páll Csaba: 0, GRÓSZ ÁDÁM: 9, Kurdoglu Ates:0, Lukács Vilmos: 1

1. félidő

Második mérkőzésünket a Budapesti Honvád Bakáts ellen játszottuk. Velük már tavaly játszottunk, ahol 6 ponttal maradtunk alul, így mondhatni egy visszavágót játszottunk. Elképesztő nagy lendülettel kezdtük a mérkőzést. Már az első negyedben 30 pontot dobtunk, amiből Kinga 20-at dobott. A második negyed már szorosabb volt, de így is 20 pontos előnnyel fordulhattunk a második félidőre. A srácok nagyon szép passzokkal szolgálták ki egymást. Öröm volt nézni, ahogyan a CSAPAT játszik. Nagyon jól védekeztünk, és gyorsan indultunk előre, ezeknek köszönhetően tudtunk könnyen kosarakat dobni.

2. félidő

Folytattuk a harmadik negyedben a lendületes játékot. Szépen látták meg egymást a srácok, és tudtuk növelni az előnyünket. A negyedik negyedben viszont elkezdtünk kapkodni. Feleslegesen nyúlkáltunk oda, amiből a vége felé dobhattak mindig két büntetőt. Kosár után elfelejtettük megtalálni a saját emberünket, így a fejünk fölött átdobott labdából indulhatott az ellenfél, és pontokat is szereztek. Elkapkodtuk a bedobást, sokszor mikor be is tudtuk dobni a labdát, az első passzt az ellenfélnek adtuk. Ennek ellenére a végeredmény 80-52 lett.

Összegzés

Felébredtünk teljesen a második mérkőzésre. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, 30 pontot sokszor egy félidő alatt dobunk, nem, hogy egy negyed alatt. Mindenki hozzátette, amit tud. Támadásban igazi csapatként játszottunk. Felnéztünk, lőttük a labdát, és dobtuk az üres ziccereket. Védekezésben pedig mindenki megtalálta az emberét, jó helyre álltunk fel, és nem engedte, hogy elfusson mellette. Viszont a végére elkezdtünk kapkodni feleslegesen. Míg az első három negyedben ott voltunk közel az ellenfélhez, és agresszívan, de szabályosan védekeztünk, addig most meg elkezdtünk nyúlkálni, utánanyúlni, csapkodni. Nem szabad kapkodni, mikor közel 30 ponttal vezetünk.
Ameddig tart a mérkőzés és valaki a pályán van (vagy legyen a kispadon), az csak a JÁTÉKKAL FOGLALKOZIK, és HAJT és KÜZD!!!
Gratulálok a csapatnak a győzelmekhez, igazi CSAPATMUNKA volt!
Edzünk tovább és készülünk a következő fordulóra.
Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30