Próbáltunk gyakorolni

Gyermek (női)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Tahin András, Gere Kálmán

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2018-11-25 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kőbányai Darázslányok 17 22 13 24 76
Kaszás Girls 9 13 10 2 34

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: Csocsán, Hámori, Mahmoud 3, Pintye, BOBVOS 4, Bene, ROMPOS 8, Sterbenz, HENGLÁR 2, Csicsvvári 4, Zámbó 3, Czirkos 10

1. félidő

Második meccsünkön a kőbányai lányokkal találkoztunk. Két héten másodszorra találkoztunk velük, tudtuk, hogy előrébb járnak mint mi így ma a gyakorlás volt a célunk. Labdafelhozást, és játékszervezési feladatokat, olyan játékosok kapták ma, akik máskor kisebb figyelmet kapnak. Sok hibánk volt, de egyszer kétszer igen szépen megoldottuk a feladatokat. Védekezésben agresszívan kezdtük a mérkőzést, (8:1-es faultarány az első negyedben), majd fokozatosan egyre inkább puhultunk.

2. félidő

Második félidőben mindkét csapat a legerősebb összeállításban kezdett, bennem ez csalódást keltett, sokkal többet vártam magunktól. A tűz sem volt meg bennünk, hogy megfordítsuk-visszább jöjjünk a mérkőzésbe. A negyedik negyedben, a sokszor háttérbe szoruló játékosok kaptak lehetőséget. Küzdöttünk hajtottunk becsülettel, de sokat kell még fejlődnünk.

Összegzés

Gyakorlásra használtuk fel a mai mérkőzést. Fő célunk volt, hogy mindenki jusson játéklehetőséghez, ez sikerült is. Húzóembereink talán túlságosan is háttérbe vonultak, valahogyan meg kell találnunk az aranyközéputat, mennyit kell hátra lépniük mennyit kell segíteniük az ilyen meccseken. Következő mérkőzésünk a Tüske Csarnokban lesz kevesebb, mint két héten belül, addig gőzerővel kell készülnünk tovább! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…