Rajtcél győzelem

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: : Kruk Melinda, Jankovics Viktor Zsolt

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2022-01-08 14:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapesti Bikák/A 6 13 11 11 41
Óbudai Kaszások U16 22 21 17 15 75

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Balogh 7, Zádor 15/6, Pusztai 3/3, Michel 12 Herbák 3 Cs: Pirk-Patrik 16/9, Krajcsi,2 Beke 1,
Goór 8, Lontay 5, Lakatos 3/3, Köcse

1. félidő

A mérkőzés elején azt kértem a fiúktól, hogy ne becsüljük le ellenfelünket és egy jó kezdéssel gyorsan tudatosítsuk ellenfelünkben, hogy ezen a mérkőzésen semmi esélye nem lehet a meglepetésre. Országos 1-esnek lehetett mondani a mérkőzést, de az ilyen tuti mérkőzések sajnos sokszor nagyon nyögvenyelősen szoktak indulni. Szerencsére ez most nem így volt. Az első 2 percet leszámítva mikor elkerülhető könnyű kosarakat kaptunk végig a mi akaratunk érvényesült. Az első negyedben 8-6-ról 7 percig kosarat se kapva sikerült egy megnyugtató előnyt kialakítani a negyed végére. A második negyedben az olló folyamatosan nyílt a két csapat között, bár nagy sajnálatomra védekezésben kaptunk pár elkerülhető kosarat. Gyenge oldali védekezésünk többször is aktív nézője volt ellenfelünk betöréseinek, így ámbár előnyünket növeltük, de nem lehettünk elégedettek a védekezésben nyújtott teljesítményünkkel.

2. félidő

A második félidőben nem engedtünk ki folyamatos cserékkel tartottuk tűzbe mindenkit. Akik pályára kerültek mindig tudtak pluszt hozzátenni a játékhoz, amit öröm volt nézni. Támadásban próbáltunk új dolgokat gyakorolni, amikből egészen szép akciók/befejezések és kerekedtek. Külön kiemelném a center játékunkat, illetve a 3 szögekből való játékot! A mérkőzés jól szolgálta azt a célt, hogy minden játékosunk pályára tudjon lépni és tudjunk gyakorolni támadásban és védekezésben olyan elemeket, amikben fejlődnünk kell.

Összegzés

Örömmel tölt el, hogy nem becsültük le ellenfelünket és egy rajt cél győzelmet arattunk. Fontos volt, hogy mindenki pályára tudott kerülni, továbbá Zádor-Michel kettőstől támadásban egészen fantasztikus befejezéseket lehetett látni. Végre támadóoldalon is megmutatták azt a potenciált, ami bennük van! Igazi csapatjátékot bemutatva arattunk egy szép győzelmet! A büntető % viszont botrány volt ezen a mérkőzésen! 50% alatti dobás teljesítményünkre nem lehetünk büszkék!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00