Rémálom a Hunyadi utcában

Helyszín: CAMUGO SportLab Kosárlabda Csarnok (1117. Bp. Huny

Játékvezetők: Török Béla, Kutrik Andrea

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-20 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budafoki Bolhák 16 12 3 16 7 54
Kaszás Girls U11 0 0 4 0 11 15

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: Hajdu, Horváth, Jasztrab, Kosztyu 1, Maduagwu, Mogyorósi 8, Piller, Polik 2, Reizmüller 3, Sárváry 1.

1. félidő

2020 utolsó fordulóját játszottuk le vasárnap délelőtt. Reménykedtem benne, hogy az év végi hajrá nem fog meglátszódni a csapat teljesítményén, de ez szó szerint egy karácsonyi csoda lett volna. Az elmúlt hetekben látványosan elfáradtak a lányok, aminek köszönhetően nem tudtunk száz százalékosan edzeni – és ezen a sok edzésről való hiányzás sem segített… Erősebb és magasabb fiúkból álló ellenfelünk szó szerint bedarált minket, amit mindenki feltett kézzel hagyott: olyannyira, hogy nem sikerült pontot szereznünk az első félidőben…

2. félidő

A félidei büntetőkből négyet sikerült érvényesíteni, majd a rémálom folytatódott: a harmadik negyed is kosárszerzés nélkül csorgott le. Teljes mértékben hiányzott a küzdelem a pályáról, amit egyáltalán nem értettem, hiszen csapatunk pont ebben szokott jelesre vizsgázni. A negyedik negyedben imáim meghallgattattak (sajnos elég későn), és felébredt a csapat, elkezdtünk harcolni, futni, védekezni. Míra vezérletével 15 pontig jutottunk el a mérkőzés végére.

Összegzés

Erre a mérkőzésre csak annyit tudok mondani, hogy minél előbb próbájuk elfelejteni. Nem értem, hogy miért kellett 3 negyedet várni arra, hogy azt csináljuk, amit gyakorlunk és amit tudunk. A negyedik negyedben nyújtott teljesítmény és hozzáállás kimondottan tetszett, ebből kell építkeznünk a jövőben. A mi csapatunk nem szokott feltett kézzel hátra lépni és feladni, így ezt a mérkőzést az év végi fáradtság eredményének tudom titulálni – remélem, a szünetben mindenki kellően kipiheni magát!

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10