Rossz játék, nagy vereség

Helyszín: Budaörsi 1. Számú Általános Iskola (Budaörs,

Játékvezetők: Lázár György, Antoni Márk

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-11-28 19:20:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budaörsi DSE/A 23 26 22 19 90
Junior (ffi) 8 12 12 6 38

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Konta 4, HEGEDŰS 14, Bai 2, GÁLFALVI 8, Szoboszlai
Cs: Jávorszky 5/3, Sebők 2, Finna, Bulyovszky 2, Felfalusi, Tolcsvay-Nagy

1. félidő

A mérkőzés elejétől kezdve ellenfelünk dominálta a mérkőzést, rögtön az első percekben elléptek tőlünk és ez mélyen meg is bélyegezte a mérkőzést számunkra. Az első negyed végén már 23:8-ra vezettek a budaörsiek, és csapatunk teljesen megtört. Néhány dolgot, amit védekezésben kértünk azt meg tudtuk csinálni, és néhány dolgot pedig hiába próbáltunk jól megcsinálni, nem sikerült jól végrehajtanunk. Támadásban is csak erőlködtünk, néha-néha véletlenszerűen be tudtunk találni, az első igazán jól kidolgozott támadásunkra 12. percig kellett várnunk. Ellenfelünk lendülete pedig a mi gyengélkedésünkön táplálkozva egyre csak nőtt. A félidőben 49:20 állt az eredményjelző-táblán.

2. félidő

A második félidő szinte semmiben nem változott az első félidőhöz képest, hiába próbáltunk elsősorban védekezésünkön javítani. Ez az ideiglenes fellendülés annyira lett elegendő, hogy a második félidő első 5 percében egálban tartott minket a budaörsiekkel, ezután viszont megint leültünk és jött a következő roham ellenfelünktől. A védekezésünk is teljesen szétesett, egyre több gyorsindításos kosarat kaptunk, és felállt védelem ellen se tudtunk hatékonyan védekezni. Támadásunk pedig továbbra sem közelítette meg azt a szintet, amire képesek vagyunk. Nagyarányú vereséget szenvedtünk a mérkőzés végén.

Összegzés

Tudtuk ellenfelünk erősségét, és készültünk is rá. A gyorsindításaikat a mérkőzés első részében még egészen jól meg tudtuk álltani, viszont a palánk alatti harcban csúfosan alulmaradtunk. később a gyorsindításokat sem tudtuk megállítani. Támadásban pedig nagyon gyengén teljesítettünk, rengeteg eladott labdáink, lépéshibáink voltak, rosszul választottuk meg a dobóhelyzeteinket, és nem is tudtunk nagyon jó dobóhelyzeteket kialakítani. Talán egy rossz napot fogtunk ki, de az biztos, hogy a mérkőzés alatt tapasztalt hibákra csapatunk nem megfelelő harc-akarattal válaszolt, ehelyett egyre jobban csak összetört.

Hasonló tartalmak

 • Ezen a mérkőzésen még kevesebb játékos tudott tőlünk kiállni, mint az előző mérkőzésen sérülések és betegségek miatt. Aki pályára lépett nagyon jól dolgozott védekezésben, és támadásban is, és…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2019-12-03 Kezdés: 19:50

 • Nagyon jó mérkőzést játszottunk, ahol meg tudtuk mutatni, hogy mennyit fejlődtünk a két mérkőzés között eltelt időszakban. Gratulálok a lányoknak, ugyanilyen lendülettel folytassuk a munkát!

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2019-12-01 Kezdés: 12:00

 • Számunkra egy jó lehetőség volt ez a mérkőzés a gyakorlásra, ezt sikerült is megvalósítanunk. Gratulálok a lányoknak!

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2019-12-01 Kezdés: 10:30

 • Kadett I. (ffi)
 • Nehéz helyzetben vagyunk, nem könnyű feldolgozni, hogy most már sok-sok meccse meg sem tudjuk szorítani ellenfeleinket a kiemelt bajnokság kétségkívül erős keleti csoportjában, ahol az első hat csapatból…

  Bajnokság: OKB Alapszakasz

  Időpont: 2019-12-01 Kezdés: 17:00