Sikerült javulnunk!

Helyszín: Zrínyi Gimnázium 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Kutrik Andrea, Szőke Gábor

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2020-02-15 09:45:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kőbányai Darazsak/Pannónia 0 10 7 3 13 33
U11 Kaszás Boys 4 6 5 14 8 37

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: SZTOJKA Balázs, JONES Aidan 8, Egyeki Barnabás 4, Dósa Zsombor 3, Teremi Dániel 2, Vámos Barnabás 1, Földes Ádám 1, SZABÓ Gergely 7, Jones Benjamin, BÁNDI Kornél 6, Dienes Attila 5.

1. félidő

Az első mérkőzéseken folyamatosan előkerülő hibák javítása, valamint a határozottabb támadás volt a fő célunk a Darazsak ellen a rövid pihenőnket követően.
Az első negyedben sok pontatlanság jellemezte mind két csapatot, ebből adódóan 4 perc után sikerült megszereznünk az első pontunkat Aidan révén. Védekezésben sokat javultunk, nem engedtünk ellenfelünket, hogy induljanak, mindenki igyekezett a leg harcosabb formáját elővenni, amelynek köszönhetően sikerült kapott pont nélkül lehoznunk az első negyedet, igaz, mi is csak 4 egységig jutottunk. A második ötösünk ugyan olyan tűzzel érkezett a pályára, azonban itt már előjöttek a korábbi hibák és ellenfelünk 10 pontig meg sem állt, míg nálunk Ati, Zsombor és Kornál tudott eredményes lenni,

2. félidő

A félidőben a házigazdák voltak a pontosabbak, így minimális hátrányban kezdődött el a második félidő. Szerencsére elő ötösünk ekkorra sem fáradt el és egy szenzációs támadójátékkal 14- 3-ra sikerült megnyerniük a harmadik negyedet, ahol Aidan mellet Geri kapcsolt magasabb fokozatra, és repítette a csapatot a 10 perc során. Az utolsó negyedben tudtuk, hogy többet kell nyújtanunk, mint a félidő elött, ha győzelemmel szeretnénk zárnia fordulót, ennek ellenére ellenfelünk 3 perc alatt visszakapaszkodott a mérkőzésbe. Pici nyugtatgatást követően azonban ismét sikerült visszatalálnunk a helyes útra és Ati, Regő és Kornél kosaraival lezárnunk a mérkőzést. Végeredmény 37 -33 ide.

Összegzés

Gratulálok a fiúknak, mert az első mérkőzés után nem zuhantak össze, hanem igyekeztek kijavítani a hibákat és próbáltak fegyelmezetten kosárlabdázni, egy nagyon harcos Kőbánya ellen, akik a végsőkig küzdöttek! Reméljük ez a harcos játék megmarad a hátralévő fordulókban is és akkor sokkal jobb, élvezetesebb meccseket tudunk játszani ellenfeleinkkel.
Hajrá Boys!
Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…