Sikerült javulnunk!

Helyszín: Zrínyi Gimnázium 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Kutrik Andrea, Szőke Gábor

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2020-02-15 09:45:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kőbányai Darazsak/Pannónia 0 10 7 3 13 33
U11 Kaszás Boys 4 6 5 14 8 37

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: SZTOJKA Balázs, JONES Aidan 8, Egyeki Barnabás 4, Dósa Zsombor 3, Teremi Dániel 2, Vámos Barnabás 1, Földes Ádám 1, SZABÓ Gergely 7, Jones Benjamin, BÁNDI Kornél 6, Dienes Attila 5.

1. félidő

Az első mérkőzéseken folyamatosan előkerülő hibák javítása, valamint a határozottabb támadás volt a fő célunk a Darazsak ellen a rövid pihenőnket követően.
Az első negyedben sok pontatlanság jellemezte mind két csapatot, ebből adódóan 4 perc után sikerült megszereznünk az első pontunkat Aidan révén. Védekezésben sokat javultunk, nem engedtünk ellenfelünket, hogy induljanak, mindenki igyekezett a leg harcosabb formáját elővenni, amelynek köszönhetően sikerült kapott pont nélkül lehoznunk az első negyedet, igaz, mi is csak 4 egységig jutottunk. A második ötösünk ugyan olyan tűzzel érkezett a pályára, azonban itt már előjöttek a korábbi hibák és ellenfelünk 10 pontig meg sem állt, míg nálunk Ati, Zsombor és Kornál tudott eredményes lenni,

2. félidő

A félidőben a házigazdák voltak a pontosabbak, így minimális hátrányban kezdődött el a második félidő. Szerencsére elő ötösünk ekkorra sem fáradt el és egy szenzációs támadójátékkal 14- 3-ra sikerült megnyerniük a harmadik negyedet, ahol Aidan mellet Geri kapcsolt magasabb fokozatra, és repítette a csapatot a 10 perc során. Az utolsó negyedben tudtuk, hogy többet kell nyújtanunk, mint a félidő elött, ha győzelemmel szeretnénk zárnia fordulót, ennek ellenére ellenfelünk 3 perc alatt visszakapaszkodott a mérkőzésbe. Pici nyugtatgatást követően azonban ismét sikerült visszatalálnunk a helyes útra és Ati, Regő és Kornél kosaraival lezárnunk a mérkőzést. Végeredmény 37 -33 ide.

Összegzés

Gratulálok a fiúknak, mert az első mérkőzés után nem zuhantak össze, hanem igyekeztek kijavítani a hibákat és próbáltak fegyelmezetten kosárlabdázni, egy nagyon harcos Kőbánya ellen, akik a végsőkig küzdöttek! Reméljük ez a harcos játék megmarad a hátralévő fordulókban is és akkor sokkal jobb, élvezetesebb meccseket tudunk játszani ellenfeleinkkel.
Hajrá Boys!
Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30