Sikerült leverni az ellenfél ostromát, győzelem

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Magyar Zoltán, Simon Kristóf

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-03-07 12:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Herceghalmi Tigrisek 5 24 17 12 58
Serdülő U13 23 11 10 30 74

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: PAÁR 7/3, Kun 4, ZÁDOR 30, Ács 2, Mihályi 4
HALÁSZ 11, Grósz 2, DARÓCZI 14, Samu, Helmeczi

1. félidő

Szerencsére a duplázásunk első mérkőzését a Zuglónál fiatalabb és gyengébb játékerőt képviselő Herceghalmi Tigrisek ellen játszottuk. Ezt a mérkőzést mindenképpen szerettük volna megnyerni. Ennek megfelelően az első negyedben villámrajtot vettünk, nagyon kemény védekezésünkkel sorra megleptük ellenfelünket. Sok szépen lejátszott emberelőnyös helyzetet váltottunk pontokra ellenfelünk rendezetlen védelme ellen, illetve több könnyű ziccert is tudtunk dobni labdaszerezésekből. Sajnos a második negyedben átfordult az ötösök összetételéből adódó erőfölény, és folyamatosan elkezdtek felkapaszkodni a herceghalmiak. A félidőben 5 pontos előnnyel fordultunk.

2. félidő

A második félidőt megint jól kezdtük, viszont a harmadik negyed közepétől ellenfelünk elkapta a fonalat, és egészen egyenlítésig, majd 4 pontos előnyig menetelt. Igaz, hogy ellenfelünk átvette a vezetést, de mégsem éreztük egy pillanatra sem, hogy ezt a mérkőzést el fogjuk veszíteni. Hamar észhez kaptunk és újra mi kerültünk domináló pozícióba. Támadásról támadásra valaki mindig elő tudott rukkolni valami remek befejezéssel a jó labdajáratásaink végén. Az utolsó játékrészt 30:12-re nyerve abszolút be tudtuk biztosítani a győzelmünket.

Összegzés

Néhány nagyobb hullámvölggyel, de a mérkőzés legtöbb részében dominálva sikerült megszereznünk ezt a győzelmet. Szépen és fegyelmezetten játszott a csapatunk. Odafigyeltünk a kemény védekezésre, támadásban sok passzal, szépen járatva a labdát ostromoltuk ellenfelünk gyűrűjét. Több remek egyéni teljesítmény mellett ki kell emelnünk Zádor Nimródot, aki 2009-es létére ezen a mérkőzésen is hatalmasat játszott, nagyon erős támadójátéka egyre jobban kezd letisztulni, egyre több jó döntéseket tud hozni. Sok pontját a mérkőzés kritikus időszakában szerezte, akárcsak Halász Jonatán és Daróczi Balázs is. Mindenképpen nagyon tanulságos mérkőzés volt, ahol egy lépéssel tovább tudtunk fejlődni. Gratulálok a Herceghalomnak is a remek küzdésért!

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10