SIMA, DE HASZNOS MECCS!

U15 Fiú

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Sancilio Alexis, Korompai Zsolt László

Nézők száma: 39

Mérkőzés időpontja: 2021-11-13 14:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Ziccr KS 4 13 6 16 39
Óbudai Kaszások U15 18 16 17 17 68

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Horváth 6, Rónai 2, KRAJCSI 18, LUGOSSY 16, Hidvégi 5
Cs: Kovács 4, Jarkas, OROSHÁZI 8, Lovas 7, Dózsa, Neszmélyi, Herczeg.

1. félidő

Hasonlóan szerettük volna kezdeni a mérkőzést, mint ahogyan tettük azt a szezonnyión. Magas intenzitással és szigorú védekezéssel. Nem ismertük ellenfelünket, de már a bemelegítésnél látszott, hogy ez bizony keményebb dió lesz, mint a legutóbbi sikerünk alkalmával. A srácok igyekeztek is szépen megvalósítani azt, amit elterveztünk és bár az első néhány percben még látótávolságon belül voltunk, ahogy váltakozott a labda birtoklás, egyre nőtt az előnyünk. Az első tíz percben kapott 4 ponttal elégedettek lehetünk, de a folytatásban már akadtak hibák bőven, melyben komoly szerepe volt ellenfelünknek, akik előtt megemelhetjük azt a bizonyos kalapot. Hajtottak keményen és egyáltalán nem adták fel. Kiegyenlítetteb küzdelmet hozott a második negyed, de még ebben a periódusban is tudtuk növelni előnyünket, így 34:17-es vezetéssel mentünk a nagyszünetre.

2. félidő

Bár az előnyünk megnyugtató volt, úgy szerettünk volna felmenni a pályára, hogy kérdést sem hagyva ellenfelünknek, megpróbálunk rátenni még egy lapáttal. Az első percekben szerzett labdákkal és könnyű kosarakkal tudtuk még jobban leszakítani ellenfelünket, így az addigi 8-9 pályára küldött játékosunk forgatását ki tudtuk bővíteni az egész 12-es keretre. Innentől az apróbb célok mellett, a játékosok pályára forgatása lett a fő szempont. Örömteli számomra, hogy így sem vesztettünk el egy negyedet sem. Majd 30 pont lett közte, de nem volt ez ennyire sima. Megizzasztottak bennünket a vendégek, jár nekik a gratuláció!

Összegzés

A Ziccer KS-ben egy hajtós és szimpatikus ellenfelet ismertünk meg. Nekik köszönhetően egy nagyon hasznos, jó kis meccset tudtunk játszani. Örülünk, hogy nyertünk, de sok-sok tanulságot szűrhetünk le ebből a meccsünkből is. Folytatjuk tovább a munkát, köszönjük ismét a szurkolást! Hajrá Kaszások ????

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00