Sok védekezési hiba ellenére is győztünk

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Gere Kálmán, Kutrik Andrea

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2022-01-23 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Keresztúri SE 17 21 13 14 65
Serdülő U14 16 18 23 29 86

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kocsis 2, TÓTH 12, Paár 8/3, KARDOS 20, Mácza
HALÁSZ 26, Raj 4, Kun, Samu, Farkas 6, Starcz 8, Helmeczi

1. félidő

Az első félidőben nagyon sok védekezésbeli hibát vétettünk, rengetegszer nem tudtunk jól visszarendeződni és ellenfelünk sok kosarat dobott gyorsindításból. A támadásunkkal nem volt különösebb probléma, erőszakosan támadtuk a gyűrűt és ezeket a betöréseket vagy közvetlenül pontokra váltottuk, vagy megtaláltuk az üresen helyezkedő társakat és a leosztásokból szereztük a gólokat. A két csapat fej-fej mellett haladt, sőt ellenfelünk többször vezetett, de tisztában voltunk azokkal a problémákkal, amiket a második félidőre ki kellett javítanunk.

2. félidő

A 3. és 4. negyedben sokkal kevesebb gyorsindítást engedtünk a keresztúriaknak, védekezésünk a labdán agresszívabbá vált és a passzsávok zárásából is több labdát tudtunk szerezni. Támadásban több rendezetlen védelem elleni akciót tudtunk kialakítani. Ellenfelünket a 3. negyed középétől kezdve el kezdtük felőrölni, és egyre inkább kezdett kinyílni az olló az eredményt illetően. A játékosainkat folyamatosan forgattuk, így a frissen bejövő játékosok fenn tudták tartani az emelt intenzitást és tempót.

Összegzés

Az első félidőben sorozatosan elkövetett hibáink miatt a mérkőzés feléig szoros mérkőzés képét mutatta az eredmény, viszont a 2. félidőben sikerült javítanunk a hibáinkon és a saját tempónkban tudtunk kosárlabdázni, amivel sikerült elhúznunk ellenfelünktől. A végén egy magabiztos 20 pont feletti végeredmény alakult ki. Örülünk, hogy minden játékosunk elég játékidőt kapott a pályán és mindenki hozzá tudott tenni a csapat győzelméhez. Gratulálunk a Keresztúrnak is a jó mérkőzéshez!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00