Sok volt, hosszú volt

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok, 1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Hőgerl Bence, Boros Krisztina

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-01-24 17:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
MAFC Heisler 8 14 4 10 14 50
Óbudai Kaszások U12A 8 16 3 6 9 42

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/A: Csizmadia 1, Czirkos 11, Győr 4, Hidvégi, Jendrolovics 4, Kocsis, Kronavetter 6, Paár 3, Ravasz, Szabados 3, Takács, Zádor 10

1. félidő

A második meccsen sem számítottunk könnyebbre, sőt játszottunk már egymás ellen és valamennyire már megismertük ellenfelünket. Jól kezdtünk, harcoltunk és annak ellenére, hogy a figyelmünk a végéhez közeledett, a félidőben még 1 pontos vezetéssel fordultunk.

2. félidő

A második félidő elején ment az adok-kapok: először ők dobtak 4 pontot, aztán mi 6-ot, majd megint ők 4-et, ezzel fejeződött be a harmadik negyed. Nagyon sok hiba volt már mindkét részről, szenvedős volt, de mi mentálisan sokkal jobban elfáradtunk. A második félidőben majdnem 20 olyan eladott labdánk volt, amelyekért az ellenfelünknek még csak tennie sem kellett semmit. Ez sok támadás, sok elszalasztott lehetőség, így nem is tudtunk felülkerekedni.

Összegzés

Összesen 5 és fél órát töltöttünk a teremben: egy hosszú és idegtépő mérkőzés után 1,5 óra az öltözőben, majd újra szoros és jó tempójú meccs a pályán. Sajnos teljesen szétestünk a második félidőre, de van miből építkeznünk. A győzelemhez gratulálunk ellenfelünknek, reméljük, hogy majd még több ilyen hasznos mérkőzést tudunk játszani!

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00