Sokat fejlődtünk ezen a meccsen

Helyszín: Gödöllő

Játékvezetők: Sersovszky Gergely, Neubrandt Roland

Nézők száma: 15

Mérkőzés időpontja: 2022-03-06 10:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Gödöllő 26 15 19 35 95
Óbudai Kaszások U18 10 13 18 4 45

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

BALOGH 13/6, Kiss, Marossy 3, KOCSIS 6, LÉH 8
CS: MICHEL 10, Zádor 5/3

1. félidő

Junior szinten csikócsapattal, 4 kadet játékossal és mindösszesen heten vágtunk neki a gödöllői túrának. Nyilvánvaló volt, hogy nagy lesz a különbség, hiszen a Gödöllő nagyjából a csoport legerősebb csapata, de pont ezért remek gyakorlási lehetőség volt ez a meccs.
Már a fényképezésnél, amikor egymás mellé sorakoztak a csapatok, lehetett látni, hogy nincs egy súlycsoportban a két együttes, ennek ellenére felvettük a kesztyűt és 3 negyeden keresztül egy kifejezetten hasznos mérkőzést játszottunk!

2. félidő

Az első és a negyedik negyedben letámadó zóna ellen kellett helyt állnunk, nem volt egyszerű dolgunk. A két középső negyedben embert fogtak a hazaiak, ekkor abszolút partiban voltunk, ami komoly teljesítmény a részünkről. Balogh, ahogy kell, csapatunk élére állt és igazi vezéregyéniségként mozgatta a társait. Kocsis nagyon stabil volt mezőnyben, az utóbbi időben meccsről-meccsre egyre jobb mentalitással játszik, ami nagyon biztató! Léh új oldaláról mutatkozott be, sokat volt nála a labda és nagyon jól oldotta meg ezeket a szituációkat, de a többiek is sokat tettek hozzá.
Az utolsó negyedre nagyon elfáradtunk, ekkor már kimaradtak a dobásaink és átrohant rajtunk jóval idősebb ellenfelünk.

Összegzés

A rendkívül sűrű menetrend miatt, ahogy ezen a napon is, a jövőben is többször lesz ütközés a U-18/A és U-18/B csapatunk programjában, ilyenkor, az első csapatunkban is szereplő, a regionális bajnokságban meghatározó játékosainkat U-16-osaink fogják helyettesíteni. Egy ilyen helyzetben az eredmény sokadik szempont, ellenben nagyon jó fejlődési, gyakorlási lehetőség, amit ma ki is használtunk!

Hasonló tartalmak

 • Megérdemeltük a mait, hatalmas munkát végzett a csapat, koncentrációban, fizikalitásban egyaránt. Igyekszünk ebben a szellemben dolgozni a további meccseken.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 14:00

 • Ellenfelünket dicséret illeti a harcias játékért, a srácaimnak pedig a fegyelmezett, sokpasszos játékhoz gratulálok. A Radó meccshez képest jóval fegyelmezettebbek voltunk, megtaláltuk időben a helyeket, tudtunk ezáltal gyakorolni…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-07 Kezdés: 18:00

 • Az egész meccset, az első negyedtől kezdve, öt perces sorcserékkel játszottuk le. Azt kell mondjam, hogy valóban mindenki kivette a részét ebből a győzelemből, hiszen aki lehetőséget kapott,…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-11 Kezdés: 17:30

 • A két félidő teljesen ellentétes mederben folyt, mintha nem is ugyanaz a két csapat játszott volna egymás ellen. Nagyon sajnálom, hogy az első félidőben behozhatatlan előnyt adtunk a…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 12:30