Sokat javultunk, de még vereség

Helyszín: Bp. 1107 Bihari u. 23

Játékvezetők: Bujtor Péter, Szokolainé V. Csilla

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2019-09-22 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Török Flóris – Törekvés SE/A 11 12 14 4 41
Női Serdülő 9 10 10 10 39

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Mahmoud, Csicsvári Bobvos, Bene, Rompos, Kronavetter 2, Henglár 2, Sterbenz, EVELLEI 12, NAGY 9, Marosvölgyi 8, Czirkos 6

1. félidő

Szeptember utolsó előtti hétvégéjére meghívást kaptunk a nagy ,múlttal rendelkező Török Kupára. Idén húszadjára rendezték meg a tornát, ezúton is köszönjük a meghívást!
Ellenfelünk nem volt ismeretlen idén már játszottunk egy szoros edzőmérkőzést, ahol Ők hagyták el győztesen a pályát!
A mérkőzés elején felváltva estek a kosarak, magas színvonalat nem hozott ugyan a mérkőzés, sok pontatlansággal játszott mind a két csapat. Védekezésünk nem volt acélos, támadásunk is hagyott kivetni valót de aminek örülhettünk, hogy csapda ellen jól átvittük a labdákat ebben a negyedben.
Második negyedben már sokkal inkább bajban voltunk a csapdázások ellen. Sokkal precízebben, higgadtabban kell áthozni a labdát. Egy két passzból ziccert tudnánk dobni, ehelyett a kosarak nagy részét ezen eladott labdákból kaptuk.

2. félidő

Második félidőben sokkal keményebben csapdáztak minket mint az elsőben, mikor jól szabadultunk belőle, akkor a túloldalon helyzetekig jutottunk villámgyorsan.
Védekezésünk a harmadik negyedben gyenge volt, nem gyakoroltunk kellő nyomást a labdásra, inkább behúzódtunk a labdásról, és a passzsávokat se zártuk.
Negyedik negyedben, mindössze 4 pontot engedélyeztünk, ami extrának számít, két pontig zárkóztunk, de hiányzott ma az átütő erő belőlünk, amivel megfordítottuk volna a mérkőzést.

Összegzés

A múltkori meccsünkhöz hasonlóan ez is egy végletekig szoros, kiélezett meccs volt, amin nagyon sokat tanulhattunk. A futóóra a végén nem segített a labdaszerzésben, de jellemző hogyha egy csapat egész meccsen nem tesz nyomást a labdára akkor a végén nem fogja tudni megszerezni azt.
Csapda elleni labdaáthozásban nagyot léptünk előre, de még mindig rengeteget kell ebben fejlődni. Sok rutint kell szereznünk ebben és az ilyen meccsek erre tökéletesek. Védekezésben a lepattanóért való küzdésben, megszerzésben nagyot léptünk előre, de szinte minden másban hátra.
Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10