Sokkal jobb játék

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Bárány Levente, Borsos Balázs

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-20 16:10:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
KLKA Angoltagozatos 12 11 5 16 12 56
Békási Kaszások U11 24 14 2 22 20 82

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: PAÁR 20, CZIRKOS 32, Ollai 2, Vitéz 8, BÍRÓ 11, Daróczi 7, ZENTAI 2

1. félidő

Második mérkőzésünket a KLKA Angoltagozatos csapat ellen játszottuk. Rövid pihenő időnk alatt, megbeszéltük a javítandó dolgokat. És sikerült jól kezdeni. Igaz 2 kosarat kaptunk gyorsan, de utána zsinórba tudtunk dobni 18-at. Ment a játék, tudtunk gyors kosarakat dobni, szedtük a lepattanókat, sikerült sok labdát is szereznünk. Végre lőttük fel az üres társunknak a labdákat. Az első félidőben 38 pontot tudtunk dobni.

2. félidő

Ott fojtattuk ahol abbahagytuk. Lepattanó szedés után, megindultunk, és sikerült labdával is olyan sebességre kapcsolnunk, hogy a védők sok esetben már csak mögöttünk jöttek vissza. Voltak megint figyelmetlen hibáink, de sok esetben kitudtuk azokat javítani. Ebben a két negyedben 42 pontot sikerült a közösbe raknunk. A mérkőzés végeredménye 56-82 lett.

Összegzés

Sajnos mivel 7-en voltunk ezért a két mérkőzés részünkről edzősmérkőzés volt. Nem szomorkodunk, remélem a következő fordulókon teljes létszámmal tudunk megjelenni. Ezen a mérkőzésen végre élveztük a játékot. Sikerült gyors kosarakat szerezni, végre harcoltunk a szabad labdákért, és 1-2 kért feladatot is sikerült pontosan végrehajtani. Védekezésben voltak hibáink. Felesleges nyúlkálások. Mindenki a saját emberét fogja szorosan. Ezt a játékhoz való hozzáállást szeretném látni a jövőben, mert az első mérkőzésen valamiért nem volt meg bennünk a kellő tűz.
Mindenkinek gratulálok, ügyesek voltatok, aki a pályán volt megtett mindent, amit csak tudott, aki a kispadon ült, az is. Gratulálni szeretnék Zentai Petinek az első mérkőzéseihez, nagyon bátran és ügyesen játszott, csak így tovább Peti!!! A két Ákos pedig igazi vezérként játszott, és segített a többieknek, szeretném, hogy ha ez a jövőben is így maradna. 
Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…