Szép győzelem, újra 100 pont felett

Serdülő I. (ffi)

Helyszín: Huzella Tivadar Általános Iskola

Játékvezetők: Major Ádám, Tőzsér Dénes

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2018-11-25 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Gödi SE 8 9 14 19 50
Serdülő I. (ffi) 48 24 18 26 116

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Szabados Benjamin 12, MAROSSY BARNABÁS 22, KISS KOPPÁNY 21, KISS CSANÁD 8, ZÁDOR ZALÁN 12, Michel András, Vermes Örs 12, Kocsis Marcell 2, PATRIK-PIRK MARTIN 10, BALOGH MÁTYÁS 13, Pusztai Bence 4, Lückl Zsombor

1. félidő

Következő mérkőzésünket a Budapest Bajnokságban a Gödi SE csapata ellen játszottuk idegenben. Lendületes bemelegítés után sikerült roppant jó mód elkapni a fonalat. Kemény védekezésre alapozva, támadásban ritmust találtunk és sorra dobáltuk a kosarakat. Negyed végén már eldőlt a mérkőzés, mert a kiépített 40 pontos előnyt már nehéz leadni. Második negyedesek is ugyan olyan motiváltan vetették bele magukat a játékba, és tovább növelték az előnyünket.

2. félidő

Harmadik negyedben az idős serdülőink kaptak egy rövid etapot együtt, hogy tudjanak gyakorolni támadásban. De főként a fiatal serdülőink kerültek előtérbe. Második félidőben is mindkét negyedet sikerült megnyernünk. Örültem, hogy mindenki hozzátudott tenni a győzelemhez, voltak szép egyéni megoldások. A csapat védekezésben és támadásban is oda tette magát.

Összegzés

Örültem, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni és mindenki élt is vele. Motiváltan és minden beleadva elszántan játszott a csapat. Lückl Zsombor első bemutatkozó mérkőzése volt ez a csapatunkban. Abszolút beilleszkedve, jól játszott. Csak így tovább Zsombi!

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00