Szép játékkal zártuk az évet

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Bárány Levente, Németh Fanni

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-20 10:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budafoki BéKáK 7 6 2 13 7 35
Római Kaszások U11 25 9 3 15 19 71

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

JONES Benjamin 7, Faragó Sándor 5, BALPATAKI Bence 20, Balogh Konrád 3, Vasali Dénes 6, JONES Aidan 8, KRONAVETTER Dániel 21, Varga Zétény 1

1. félidő

A 2020-as év utolsó Kenguru fordulóján, a C csoportban a Dűlői Kaszások és a Budafoki Békákkal kerültünk össze. Sajnos a járványhelyzet mind két Kaszás csapatot megtépázta, így a reggeli Dűlő- Római házi derby csak egy edzőmeccs keretében tudott lemenni, a bemelegítő játékot követően a mindig harcos Budafok ellen léptünk pályára, akik sajnos szintén nem tudtak kerettel kiállni.
A mérkőzést sikerült nagyon jó sebességgel kezdenünk. Benji, Bence és Aidan is nagyon bátor volt támadójátékban és sikerült 25 pontot szerezniük az első 10 perc alatt. Külön kiemelendő Benji védőmunkája, de mind a négy pályára lépő srác nagyot küzdött védekezésben, le a kalappal előttük. A második negyedben picit könnyelműen játszottunk és sok hibánk volt támadásban, amelynek köszönhetően visszaestünk dobott pontokban, pedig a helyzetek megvoltak.

2. félidő

Félidőben mindösszesen 3 kísérletünk ért pontot, amelyben mindenképpen javulnunk kell, de szerencsére a kezdő négyes ugyan olyan harcossággal kosarazott tovább, mint a meccs elején, most viszont Dini vette át a vezérszerepet. A záró negyed Sanyi és Kokó kosaraival kezdődött, majd Dani mutatott be néhány szemet gyönyörködtető akciót. Végeredmény 35 -71 ide.

Összegzés

Gratulálok a fiúknak a szép játékhoz, mindenki igyekezett a kérteket végrehajtani és ezt jó volt látni rajtuk. Sajnálom, hogy ilyen kevés játékossal tudott mindegyik csapat részt venni, viszont annak örülök, hogy akik eljöttek azok mind kihajtották magukat csere nélkül. Nem volt könnyű ez a pár hónap, de mind a gyerekek mind, a szülők igyekeztek alkalmazkodni a jelenlegi helyzethez, amit nagyon köszönünk és reméljük, hogy minél hamarabb normális ütemben tudunk tovább dolgozni a hasonló szép eredményekért.
Gratulálok a Budafok csapatának a jó játékhoz.
Kellemes karácsonyt kívánok mindenkinek!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…