Szép volt fiúk!

U15 Fiú

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: POHÁNKA BALÁZS, TÓTH KITTI

Nézők száma: 23

Mérkőzés időpontja: 2022-01-08 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
DMTK/B 2 8 8 4 22
Óbudai Kaszások U15 26 23 29 29 107

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

RÓNAI 19, LUGOSSY 16/3, Lovas 4, HORVÁTH 34/3, KOVÁCS 14.
Cs: OROSHÁZI 12, Dózsa, Neszmélyi 8/3.

1. félidő

Jól kezdtük a meccset, talán még annál is jobban, mint amit előzetesen vártunk. A nyitó negyedben összesen két pontot kaptunk, így kijelenthetjük, hogy a védekezésünk rendben volt. A folytatásban is dinamikusan növelni tudtuk az előnyünket, így viszonylag korán lehetőségünk nyílt arra, hogy gyakorolni tudjuk a játékunk bizonyos elemeit, mind támadásban, mind pedig védekezésben. Minden pályára lépő játékosunk fel tudta venni a meccs ritmusát és hozzá tudott járulni ahhoz, hogy a félidei szünetre magabiztos vezetéssel mehessünk.

2. félidő

Szerettük volna olyan lendületesen és motiváltan kezdeni a második félidőt, mint ahogyan a találkozóba is belevetettük magunkat. A legerősebb összeállításban léptünk pályára, aminek meg is lett az eredménye. 29 pontot szereztünk a harmadik negyedben, melynek során annyira lendületbe jöttünk, hogy ezt meg tudtuk ismételni a záró játékrész tíz percében is. Mindezek mellett élesek és agresszívek maradtunk védekezésben, így alakulhatott ki ez a meggyőző fölény a lefújás pillanatáig.

Összegzés

Két játékosunk hiányzott a kezdő ötösünkből, mégis erős kerettel, bizakodóan és tettre készen vártuk a 2022-es év nyitó meccsét. Gratulálok a játékosoknak, mert szinte teljes mértékben meg tudták valósítani a kéréseinket. Nem tagadhatjuk, igen jó napot fogtunk ki, de ez mit sem ért volna a példás hozzáállás nélkül. Hosszas ünneplésre azonban nincs idő, hiszen jövő hétvégén komoly megmérettetés vár ránk Kőbányán. Köszönjük szépen a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak


  • Gratulálok a Jászberénynek, jó csapatot hoztak össze a piros csoportos bajnokságra. A most érkezett két játékossal – Dukiccsal és Kucsorával – tovább erősödtek. Én elégedett vagyok a saját…

    Bajnokság: NB1

    Időpont: 2022-01-15 Kezdés: 17:30


  • Igazi rangadó volt ez a mérkőzés. Egyik csapat sem tudott igazán ellépni a másiktól, ez pedig 40 perces izgalmat hozott. Az ilyen mérkőzések adnak hozzá igazán egy játékos…

    Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

    Időpont: 2022-01-15 Kezdés: 19:30