Szépen fejlődünk

Helyszín: Zrínyi Gimnázium 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők:

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-11-16 15:15:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Malév Kobrák 8 1 7 8 8 32
U11 Dűlői Kaszások 14 12 5 16 9 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

ÁCS 4, CSIKÓS 4, EGRI 9 GYŐR 4, HIDVÉGI 6, KRAJCSOVICH 18, LUKÁCS 2, SOMLYÓDY 3, SZOMBATHELYI 3, UJHELYI 6,

1. félidő

A második meccsünket pihenő nélkül játszottuk a Malév Kobrák csapata ellen. Az első negyed a Honvéd elleni első játékrész forgatókönyve szerint alakult, azaz sikerült egy kisebb előnyt kidolgoznunk főképp egyéni akciókból, de a védekezésben ejtett hibák miatt nem tudtunk ellépni ellenfelünktől. A második negyedben ismét agresszív védekezésünkből sikerült lendületet szerezni, a szerzett labdákból és kivédekezett támadásokból gyorsan indultunk, szépen járt a labda, sokszor találtuk meg az üres társat, amiből lehtöbbször kosár született. Ebben a negyedben ismét mind az öt pályára lépő játékos legalább egy szerzett kosárral készülhetett a második félidőre!

2. félidő

A büntetőzésünket ezúttal sikerült 50%-osra javítanunk, ami úgy gondolom az elvárt minimum szint, ellenfelünk azonban ismét jobban célzott mint mi. A harmadik negyedben nem változott a játék képe, egy-egy bekapott kosáron kívül végig lelkesen és önzetlenül kosaraztunk és egyre többször sikerült végrehajtanunk azokat a taktikai elemeket, amelyek a meccs előtt, közben és már ezt megelőzően az edzéseken is előkerültek. Az utolsó felvonásban már látszott rajtunk a fáradtság, nem csoda hiszen egy két órás futam végéhez közelítettünk. Azonban továbbra sem engedtük ki a kezünkből a gyeplőt, bár támadásban már nem fogott annyira az agyunk és fáradtak a lábak, védekezésben továbbra is 8 dobott ponton tartottuk a kék mezeseket, így összességében 8 megnyert negyeddel és 2 győzelemmel zártuk a fordulót.

Összegzés

Ismét gratulálok a csapatnak! Zsinórban a második meccsünkön sem engedtünk ki és nagy kedvvel, győzelemre éhesen játszottunk! Örülök hogy a pálya mindkét oldalán sikerült végrehajtanunk is az edzéseken gyakoroltakat. Úgy gondolom, hogy az első lépésen túl vagyunk, a gyengébb ellenfelek ellen már bizonyítottuk, hogy tudunk bátran, csapatként kosárlabdázni. Gyakorlásnak és önbizalom szerzésnek tökéletes volt ez a forduló, de ahhoz, hogy hasonló játékra legyünk képesek a felsőbb csoportokban is, tovább kell dolgozzunk az edzéseken, méghozzá egyre keményebben! Ha így lesz az erősebb csapatok ellen is mi örülhetünk a végén! Bravó fiúk, lányok, hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00