Szépen járt a labda

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Bárány Levente, Borsos Balázs

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-20 14:50:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Békási Kaszások 4 10 5 6 17 42
Római Kaszások U11 11 19 9 10 9 58

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Római Kaszások: SZABADOS 7, DÓSA 9, Dévai 3, BALOGH 12, Grossmann 1, BALPATAKI 10, Vasali 1, Faragó 1, KRONAVETTER 14

1. félidő

A Békási Kaszások elleni mérkőzésen fő célként a passzjátékunk javítását jelöltük ki, hiszen az első mérkőzésen a szokásosnál talán kevesebbet járt a labda, a megszokottnál kevesebbet is mozogtunk labda nélkül, pedig az edzések alkalmával rengetegszer gyakoroljuk ezeket. Az első perctől jól pörögtek a fiúk, Dani és Zsombi többször megtalálta egymást támadásban, így hamar 10 pont fölé sikerült jutni. A második 10 perc eleje a Békási srácoké volt, akik hamar visszakapaszkodtak 4 pontra, de a negyed felénél mi is elkezdtük a pontgyártást, ráadásul többször is szép befutások után tudtunk eredményesek lenni, így sikerült félidőre elérnünk a 30 pontot.

2. félidő

A szünetben jöhettek a büntetők és egy bravúros 9/9-es mutatóval sikerült tovább növelnünk a különbséget. Bravó!!
A harmadik negyedben ismét Dani és Zsombi voltak a pont felelősek, a záró 10 percben pedig Máté, Kokó, Bence és Matyi volt eredményes.
Végeredmény 58- 42.

Összegzés

Gratulálok Békási csapatnak a szívós játékhoz, ügyesen játszottak végig! Boldog vagyok, hogy többnyire sikerült a megbeszélteknek megfelelően játszani, főleg a második és negyedik negyedben láttam viszont az edzéseken gyakoroltakat, de az egész társaságot dicséret illeti a hétvégi teljesítményért! A második meccsen Kokó játéka elemelhető ki, aki 12 pontja mellett védekezésben is extrát nyújtott ma! 🙂

Legközelebb ismét a B csoportban léphetünk pályára, ahol újból komoly ellenfelek várnak majd ránk, hiszen a Vasas és a Kőbányai fiú ellen lépünk ma pályára.

Köszönet a Szülőknek a támogatásért!

Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00