Szépen járt a labda

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Bárány Levente, Borsos Balázs

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-20 14:50:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Békási Kaszások 4 10 5 6 17 42
Római Kaszások U11 11 19 9 10 9 58

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Római Kaszások: SZABADOS 7, DÓSA 9, Dévai 3, BALOGH 12, Grossmann 1, BALPATAKI 10, Vasali 1, Faragó 1, KRONAVETTER 14

1. félidő

A Békási Kaszások elleni mérkőzésen fő célként a passzjátékunk javítását jelöltük ki, hiszen az első mérkőzésen a szokásosnál talán kevesebbet járt a labda, a megszokottnál kevesebbet is mozogtunk labda nélkül, pedig az edzések alkalmával rengetegszer gyakoroljuk ezeket. Az első perctől jól pörögtek a fiúk, Dani és Zsombi többször megtalálta egymást támadásban, így hamar 10 pont fölé sikerült jutni. A második 10 perc eleje a Békási srácoké volt, akik hamar visszakapaszkodtak 4 pontra, de a negyed felénél mi is elkezdtük a pontgyártást, ráadásul többször is szép befutások után tudtunk eredményesek lenni, így sikerült félidőre elérnünk a 30 pontot.

2. félidő

A szünetben jöhettek a büntetők és egy bravúros 9/9-es mutatóval sikerült tovább növelnünk a különbséget. Bravó!!
A harmadik negyedben ismét Dani és Zsombi voltak a pont felelősek, a záró 10 percben pedig Máté, Kokó, Bence és Matyi volt eredményes.
Végeredmény 58- 42.

Összegzés

Gratulálok Békási csapatnak a szívós játékhoz, ügyesen játszottak végig! Boldog vagyok, hogy többnyire sikerült a megbeszélteknek megfelelően játszani, főleg a második és negyedik negyedben láttam viszont az edzéseken gyakoroltakat, de az egész társaságot dicséret illeti a hétvégi teljesítményért! A második meccsen Kokó játéka elemelhető ki, aki 12 pontja mellett védekezésben is extrát nyújtott ma! 🙂

Legközelebb ismét a B csoportban léphetünk pályára, ahol újból komoly ellenfelek várnak majd ránk, hiszen a Vasas és a Kőbányai fiú ellen lépünk ma pályára.

Köszönet a Szülőknek a támogatásért!

Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…