Szépen teljesítettük az új feladatokat

Helyszín: 1041 Budapest, Erzsébet u. 69.

Játékvezetők: Szabó István, Benkő Glória

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-01-12 16:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
BLF KK/B 5 1 6 0 19 31
Kaszás Girls 19 12 4 20 16 71

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: Babay-Bognár Kinga 23, Frenyó Nóra, Horváth Anna 5, Horváth Hella 2, Henglár Adél, Juhász Adrienn, Kamarás Lilla 4, Krajcsovich Jázmin 19, Sterbenz Anna 17, Szakáli Anna 1, Sziebert Gréta

1. félidő

A két mérkőzés közötti pihenőben a közeli cukrászdában kapcsolódtunk ki, majd visszatérve az öltözőben ismertettem a lányokkal az újabb feladatokat és belenéztünk az ellenfeleink mérkőzésébe, így már tudtuk, hogy milyen mérkőzésre számíthatunk.
Ennek megfelelően kezdődött az első negyed, az add és fuss játékunkat igyekeztük tökéletesíteni. A félidei büntetők is koncentráltabbak voltak, mint az első mérkőzésen.

2. félidő

Stabil előnnyel kezdtük a második félidőt, így magabiztosan tudtunk tovább játszani. Mivel a lányok törekedtek rá, hogy a kitűzött célokat teljesítsük, óhatatlanul több hibát vétettünk, főleg eladott labdák tekintetében. De emiatt nagyon örülök a hibáknak, mert ez azt bizonyította, hogy a lányok hajlandóak voltak kilépni a komfortzónájukból és a feladatokra összpontosítottak.

Összegzés

Ezen a fordulón volt lehetőségünk megtapasztalni, hogy pontosan hol tartunk és nagy lépéseket tenni előre a céljaink felé, így az is jól körvonalazódott, hogy milyen munkával kell tovább folytatnunk.

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…