Szintfelmérés

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Zakár Adrienn, Frányó Csanád (László Zsolt Károly)

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-06 14:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Zsíros Akadémia Kőbánya/B 7 6 3 11 5 32
Óbudai Kaszások U12 B 14 14 3 8 8 47

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/A: BAJÁN 6, CZIRKOS 8, Konta 2, KRONAVETTER 11, PAÁR 8, SZABÓ 6, Tas 3, Varga 3

1. félidő

Most mi sem tudtunk kellő létszámban megjelenni a mérkőzésen, sok hiányzónk volt. Jó volt látni az elszántságot, határozottan kezdtük az összecsapást és mindenki sikeresen tudott pályára lépni. Támadásban viszonylag jó százalékkal dobtunk és sok labdát tudtunk szerezni. Védekezésben is jól dolgoztunk, a mi akaratunk érvényesült.

2. félidő

Az első negyedekben szerzett lendület és játékkedv folytatódott. Bár többet hibáztunk és jobban harcolhattunk volna több szabad labdáért, az előnyünket és az irányítást nem adtuk ki a kezünkből.

Összegzés

A hiányos létszám több energiát emésztett fel, de jól kezeltük a helyzetet. Jó szintfelmérés volt ez fiatalabbjaink szempontjából és a többieknek is hasznos volt a meglehetősen sok játéklehetőség. Úgy érzem többségében éltek is a lehetőséggel de jó lenne „magasabbra tenni a lécet”!

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00