Szoros meccsen győzelem

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Kovács Gedeon, Koncz Levente

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2022-02-26 14:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Malév Kobrák 11 14 14 12 51
Serdülő U14 22 7 12 12 53

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

ZÁDOR 32/9, HIDVÉGI 5, Varga 3/3, Takács, Wéber 2
YANG 4, Samu 2, Raj, Kocsis 1, Helmeczi 4, Sztojka, Földes

1. félidő

A mérkőzést egy támadásban erősebb összeállítással kezdtük, és az eredményen meg is látszódott, hogy ellenfelünk nem tudott mit kezdeni az erőszakos 1:1 elleni játékunkkal. Jó támadás mellett védekezésben is kellőképpen meg tudtuk zavarni a Kobrákat, az első negyedben csak 11 pontig sikerült ellenfelünknek jutnia. A 2. negyedben szerettük volna elsősorban védekezéssel megtartani előnyünket, ami sajnos nem sikerült, mert a támadó játékunk nagyon halvány volt.

2. félidő

A 2. félidő mind kettő játékrésze kiegyenlítetté alakult, a két csapat szinte fej-fej mellett haladt. Támadásainkban egyre kevésbé sikerült egyéni akciókból pontokat szereznünk, így próbálkoztunk egy több mozgást igénylő támadójáték alkalmazásával. Ez valamelyest sikeresen megmozgatta a védelmet, és újra sikerült néhány kosárral életben tartanunk magunkat. A mérkőzés végén nagyon fontos büntetőket értékesítettünk, amiknek a segítségével sikerült megnyerni a mérkőzést.

Összegzés

Egy nagyon vegyes társasággal érkeztünk erre a mérkőzésre, 2 csapatból tettük össze a szerkezetet. Ennek megfelelően elvárhatatlan volt, hogy sok csapatszintű taktikai fegyvert tudjunk használni, ezért arra kértük játékosainkat, hogy mindenki az egyéni feladatokra fókuszáljon leginkább, ami az 1:1 elleni védekezés, támadás, illetve a lepattanókért és a szabad labdákért való harcolás volt. A fiúk remekül próbálták teljesíteni ezt, és egy szoros és hasznos meccsen győztesen térhettünk le a pályáról.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00