Tanuljunk belőle!

Helyszín: Tüske csarnok – 1. terem

Játékvezetők: Winkler Áron, Lőrinczi Emese

Nézők száma: 25

Mérkőzés időpontja: 2018-11-24 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Zuglói Sasok Herman 10 11 3 6 2 32
Dűlői Kaszások 2 5 5 14 5 31

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: Starcz 3; Halász 3; Császár L. -; Németh 4; Krajcsovich 2; Körtvélyessy 10; CSÁSZÁR M. 3; Kun 1; Kovács -; KONCZ -; Baracsi -; Székely 4.

1. félidő

Másodszor léphettünk porondra a Kenguru Kupában, első ellenfelünk, az első fordulóból már ismert Herman Sasok csapata volt. Mivel az előző összecsapást magabiztosan nyertük, nem gondoltam volna, hogy gond lesz az önbizalmunkkal, de sajnos ez nem így történt. Remegő kézzel, zavarodott fejjel és tele gatyával játszottunk az első negyedben, ami az eredményen is meglátszott. A második alakulat sajnos ott folytatta, ahol az első abbahagyta, képzetlenebb ellenfelünk pedig továbbra is bátran kosarazott, a különbség pedig tovább nőtt.

2. félidő

A félidőben Ádi, Joni, Jázmin, Bekény és Alex betalált a vonalról, így két ponttal közelebb kerülhettünk a Sasokhoz a második félidő előtt, de továbbra sem látszott, hogy ott lennénk a meccsen sem fejben, sem pedig lélekben, ekkor Jácint bá egy kisebb fejmosásban részesítette a srácokat, ami bevált, teljesen más mentalitással mentünk fel a pályára és továbbra sem játszottunk csúcsformában de hajtottunk és küzdöttünk, melynek köszönhetően visszajöttünk a meccsbe. A második alakulat is ugyanígy tett az utolsó játékrészben, 1 perccel a vége előtt Misi büntetőivel a vezetést is átvettük, de aztán újra eluralkodott rajtunk a fejetlenség és a káosz, ami ilyen fokozott hangulatban és szituációban, ennyi tapasztalattal nem meglepő. A mecccset végül 1 ponttal megérdemelten elvesztettük.

Összegzés

Nem azzal van a baj, hogy ennyi idősen, ennyi tapasztalattal hibázunk, vagy elizguljuk a meccs elejét, végét. De az már igen is baj, hogy nem akarjuk kijavítani a hibákat és küzdés nélkül megadjuk magunkat! Nagyon tanulságos volt a két teljesen különböző félidő. Ebből a meccsből nagyon sokat lehet tanulni, de csak akkor, ha mindenki átgondolja azokat a dolgokat és hibákat, amikről a meccs után az öltözőben beszéltünk. Én biztosan így fogok tenni, remélem ti is és akkor később akár pozitívan is értékelhetünk majd egy ilyen mérkőzést. Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10