Teljes zárlat

Helyszín: 1107 Budapest, Bihari út 23. Kocsis Sándor Sportkö

Játékvezetők: Boros Krisztina, Földházi Péter

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-14 12:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
TFSE 4 12 1 9 12 38
Kaszás Girls U12 14 8 3 2 8 35

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások Girls: Bátorfalvi 6, Horváth 2, Jasztrab, Kadenszki 2, Kiss, Kosztyu, Krajcsovich 13, Németh, Reizmüller, Sárváry 3, Sterbenz 9.

1. félidő

Az U12-es bajnokság 5. fordulójának első mérkőzését a fiúkból álló TFSE csapatával játszottuk. Nagy reményekkel vágtunk neki a napnak, hiszen majdnem teljes kerettel tudtunk kiállni. Nagyon jól kezdtük az első negyedet, 12 ponttal tudtunk elhúzni ellenfelünktől. A második negyed picit gyengébben sikerült – a fiúk egyik kiemelkedő magas játékosa nagyon megnehezítette a dolgunkat a támadásban, így 6 pontos előnnyel mentünk a szünetre.

2. félidő

A félidei büntetőkből még két ponttal tudtuk növelni előnyünket. A harmadik negyedben következett be a teljes zárlat, ami a nap végéig kitartott. Nem tudom, mi történt a szünetben, de teljesen eltűnt minden, amit eddig gyakoroltunk. Összesen 2 pontot sikerült szereznünk a negyedben a kapott 9-cel ellentétben… A negyedik negyedben próbáltunk szépíteni és megnyerni a mérkőzést, de egyszerűen semmi sem jött össze – 3 pontos vereséget szenvedtünk egy utolsó másodperces kapott kosárral.

Összegzés

A küzdés és akarat megmutatkozásához nem kell tudni kosárlabdázni. Ez a csapat arról (volt?) híres, hogy sohasem kellett könyörögnöm a küzdésért, mindig mindenki csúszott-mászott a pályán. Ma azonban semmit sem láttam vissza azokból, amit gyakoroltunk. A teljes zárlat okát próbálom megfejteni, és javítani fogjuk a hiányosságainkat.

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00