Tisztességes teljesítmény

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Koncsag Csaba, Ürögi Zsolt

Nézők száma: 25

Mérkőzés időpontja: 2018-11-25 15:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Újpest-MT/A 10 20 12 15 57
Kadett I. (ffi) 13 18 8 10 49

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Vasali 6, Fey, Bai 8, Korkin 16/3, Safranka 5/3
CS: Chabot 3/3, Korpás 2, Szobozslai 3, Finna 4/3, Varsányi 2

1. félidő

Az újpestiekkel bő hónap alatt már harmadjára találkoztunk, tudtuk, hogy mire számíthatunk tőlük. Ahhoz képest, hogy nagyon tartalékosak voltunk és betegség, ill. sérülés miatt 4-5 alapemberünk hiányzott, egész kiegyensúlyozottan és jól játszottunk.

2. félidő

Mivel már mind a két társaságnak ( a 2003-asoknak junior, a 2004-eseknek kadett/b ) volt egy meccse délelőtt, borítékolható volt, hogy így megfogyatkozva nem fogjuk bírni. A koncentrációnk alább hagyott, pontatlanabbul játszottunk és a dobóteljesítményünk is visszaesett a második félidőben.

Összegzés

Ez egy tisztességes teljesítmény volt, mindenki odatette magát, nem sokkal lehetett ennél több bennünk! Kiemelendő Korkin, aki kintről/bentről/középről is eredményes volt és most a védekezése is egész rendben volt.
Ellenfelünk elképesztő célkosárlabdát játszott! A különböző zónák váltogatása mellett, 57 pontjukból 54-et két játékos dobott ( amihez egyébként jár a gratuláció ! ), úgy, hogy a többieknél szinte nem is volt labda… ! Igaz, náluk is voltak hiányzók.
Mi más utat járunk, és reméljük fejlődünk annyit, hogy ha majd legközelebb találkozunk, már ez ellen a játékstílus ellen is dominálni tudunk!

Hasonló tartalmak

  • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

  • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

    Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

  • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…

  • Az alsóház harmadik fordulójában a TFSE és a DKKA várt ránk az L2 teremben.

    Célunk volt, hogy az edzésen gyakorolt mozgásokat beépítsük a támadójátékunkba, minél többet vissza jöjjön, ezért már a bemelegítés során is erre igyekeztünk erre fektetni a hangsúlyt. A Dávid Kornél kezdte jobban a mérkőzést,…