Több ez, mint feltámadás!

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont – 1107 Budapest, Biha

Játékvezetők: Kiss Bálint, Vigh Barnabás

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-12-05 12:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Török Sasmadarak 10 14 3 2 17 46
U12 Kaszás Boys 11 6 1 27 16 61

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

PATAKI B 13, Baranyai 5, DARÓCZI G 18, Grósz M, Nagy K, Csizmazia 4, JÁNOSI 14, Köcse, Orosz, Krémer, Bognár A 6

1. félidő

Előreláthatóan hasonló erősségű csapat várt ránk a második meccsen, így reméltük, hogy hasznos és tanulságos 4 negyed áll előttünk. Az első negyedben felváltva vezetett hol az egyik, hol a másik csapat, végül Kaszás vezetéssel adta át a stafétát a Békási ötös a Római parti társaiknak. Sajnos a második negyedben a fiúk nem eléggé harcosan tértek vissza a pályára, és ez egy lány csapat ellen mindig nagy baj. Sorra szedték a lepattanókat a fejünk felett a lányok, rengetegszer nem is nyúltunk a labda felé. Ekkor Bubu és Csizi voltak, akik támadásban eredményesek tudtak lenni, de így is hátrányban várhattuk a folytatást.

2. félidő

Eddig nem igazán láthattuk egyik ötöstől sem a megszokott iramot, tempót, ami minket jellemezni szokott, és félő volt, hogy a mai napon erre már nem is kerül sor. A harmadik negyed elején sikerült hirtelen 2 nagyszerű védekezést bemutatnunk, amelyből könnyű kosarakat szerzett Daróczi és Jánosi Geri, majd ezt követően mint ha eddig csak altattak volna a fiúk várva a megfelelő alkalmat, elkezdtek kosárlabdázni. Innentől kezdve Daróczi Geri zsinórban 10 pontot szerzett, de mellette Jánosi Geri sem nagyon tudott hibázni. A negyed eredménye 27-2 ide!! A záró ötös nagy előnnyel várhatta az utolsó 8 percet, de a lányok egy pillanatig se gondoltál, hogy ez a meccs elveszett volna. Sajnos továbbra sem úgy szedtük a lepattanókat, ahogyan kellett volna, így ellenfelünk elkezdte csökkeni hátrányát, de pont mielőtt igazán közel férkőzhettek volna, Bubu 3 kosarával ismét kétszámjegyű lett a különbség, majd Kolos szerzett 5 égetően fontos pontot a végén. Végeredmény 61 – 46 ide!

Összegzés

Nagyon nehéz egy ennyire fura első meccs után visszarázkódni, de a srácok megmutatták, hogy az utolsó percekben is tudnak változtatni ha kell, és ez most győzelmet ért. Gratulálok a harmadik negyed hatalmas futásához, de nem kisebb érdem az utolsó negyedben mutatott hősies küzdés, amelynek eredménye 16 dobott pont lett.
Az ehhez hasonló meccsek nagyon hasznosak számunkra, ezekből fogunk tudni fejlődni. Ellenfelünknek gratulálunk a harcos játékhoz!
A szülőknek ismét köszönjük, hogy támogattak minket, segítettek a szervezésben!
Két hét múlva találkozunk az U11-es bajnokságon! 

Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00