Több mint kellemetlen

Gyermek I. (ffi)

Helyszín: Simon János Sportcsarnok

Játékvezetők: Bujtor Péter, Lőrincz Erzsébet

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-01-12 10:15:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Pityke 24 19 1 16 14 74
Gyermek I. (ffi) 8 5 4 6 11 34

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Borsányi 3, Dózsa, Tóth 2, Henye 2, Gergely 7, Herbák, Horváth B. 10, Németh 6, Neszmélyi 3, Orosházi, Sárváry 1.

1. félidő

Hat friss csapattaggal vágtunk neki a második ütközetnek. Bár nem találkoztunk még a Pityke csapatával, nagyjából sejtettük, mire számíthatunk tőlük. Nem sokat tévedtünk. Rengeteget volt a labda a kulcsjátékosaiknál, akik gyakorlatilag dominálhattak ellenünk. Szinte semmilyen ellenállást nem mutattunk. Sem védekezésben, sem támadásban nem égtünk megfelelő hőfokon. Egyáltalán nem is égtünk. Még csak nem is pislákoltunk. Ki kell mondani, szörnyű volt.

2. félidő

Ismét gyenge büntetőzést követően állhattunk fel a második félidőre.
A negyedik negyed második felére végre rászántuk magunkat, hogy valamennyire védjük a becsületünket. Ekkor voltak értékelhető akcióink, és elfogadható védekezéseink. Sajnos ezen kívül sok jót nem lehet írni.

Összegzés

A mérkőzés már eleve úgy indult, hogy egy vert sereg látszatát keltettük. Hitetlenül, tétován kosárlabdáztunk, cserbenhagyva egymást és önmagunkat. Kevesen próbálkoztak előlépni és vezérként mozogni a pályán, mindenkire szükség lenne minden egyes pillanatban. Aztán a végére csak megpróbálta egyszerre mind az öt pályán lévő játékosunk, és máris 11:4-re nyertük az utolsó öt percet. Az előző 25 percben is játszhattunk volna ugyanilyen mentalitással. Lehet, hogy akkor sem győztünk volna, de mégsem lett volna ilyen kellemetlen ez a vereség. Felejtsük is el gyorsan!

Hasonló tartalmak

  • Egy 4 csapatos Basket Girls tornára kaptunk meghívást, ami nagyon jó gyakorlási és tapasztalat szerzési lehetőségnek bizonyult a következő kenguru fordulóig.

    Pár nappal a torna előtt lemondta a programot a pécsi csapat, majd alap embereink közül hárman betegek lettek. Fiatalokkal egészítettük ki a csapatot, mert lemondani nem…

  • Előzetesen számítani lehetett arra, hogy a DEAC ellen egy újabb izgalmas – megjósolhatatlan végkimenetelű mérkőzés vár ránk, de a hazai pálya inkább a debreceniek esélyét növelte. Ennek megfelelően kezdődött az összecsapás és a hazai csapat magabiztosan, lendületesen és agresszívan kezdett. Eltelt egy kis idő, mire felvettük a…

  • U12 Fiú
  • Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, igaz versenysport szempontból sok értelme nem volt az összecsapásnak, de gyakorlásnak és önbizalomszerzésnek hasznos volt, illetve örültem, hogy a srácok végig komolyan vették…

    Bajnokság: U12 Budapesti Régió

    Időpont: 2024-03-24 Kezdés: 16:00