Tortás bronzérem

Helyszín: 2016 Leányfalu, Szt. Imre herceg u. 9.-11.

Játékvezetők: Agócs Gábor, Mátyus Zoé

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-03-31 11:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Dunaújvárosi Sárkányok 0 0 4 3 0 7
Dűlői Kaszások 30 14 8 22 28 102

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: BARACSI 5, CSÁSZÁR L. 6, CSÁSZÁR M. 11, Halász 12, HILI 9, KOVÁCS-BARCZA 5, Körtvélyessy 16, Starcz 2, Sterbenz 6, SZÉKELY 17, TÍMÁR 5,

1. félidő

Utolsó megmérettetésünkre a Süni Kupán vasárnap délelőtt került sor, amikor is a 3. hely megszerzéséért játszhattunk a Dunaújvárosi Sárkányok csapatával. Mára mérkőzés elején világossá vált, hogy a két fél nincsen egy szinten sem fizikálisan, sem pedig technikailag, így ahogyan azt előzetesen az öltözőben megbeszéltük, nagyobb hangsúlyt tudtunk fordítani a gyengeségeink és hiányosságaink foltozására. Az első negyedben szépen lőttük a labdát és könnyű ziccereket szereztünk belőlük, ami eddig is az erősségeink közé tartozott, jó lett volna látni,hogy tudatosan az ügyetlenebbik kezünket is használjuk a befejezéseknél. Az első negyed után egyéni feladatokat is adtunk, amelyek nagy részét sikerült végrehajtani. Csapatszinten pedig a befutásokra fektettük a hangsúlyt, ez is meglepően szépen műkődött, igaz nagy ellenállásba nem ütköztünk.

2. félidő

A második félidőben tovább folytattuk a gyakorlást, fegyelmezetten védekeztünk, így sok lehetőségünk volt végrehajtani a kiosztott feladatokat támadásban. Sajnos a befejezéseknél sokszor kapkodtunk, vagy elügyetlenkedtük, de ami pozitívum, hogy ezúttal agresszívan mentünk minden lepattanóért, ami az eddigi meccseken nem sokszor valósult meg. Az utolsó felvonásban semmi újdonság nem történt, szépen járt a labda, azonban az egyéni feladatokat néha elfelejtettük, erre máskor jobban figyeljünk! A büntető dobásnál már csak egy kérdés maradt, hogy meg lesz-e a 100-as és, ha igen, ki hozza a tortát…99-nél Donát következett, aki ezúttal is jól célzott, így övé a nemes feladat.

Összegzés

Köszönjük a szervezőknek, hogy részt vehettünk a tornán és alkalmunk volt egy kis plusz gyakorlásra és tapasztalatszerzésre. Úgy gondolom, a lehető legtöbbet hoztuk ki ebből a lehetőségből. Örültem, hogy tényleg mindenki érdemben hozzá tudott tenni mind a három mérkőzéshez és amikor már az eredmény nem számított, akkor is képesek voltunk még koncentrálni és többnyire végrehajtani a kitűzött célokat és feladatokat. Ahogyan azt az elején megbeszéltük, az eredmény nem számít, ezért is gondolom úgy, hogy a harmadik helyért járó arany érem joggal lóghatott a nyakunkban! Ellenfeleinknek további sok sikert kívánunk a saját bajnokságukban való szerepléshez, a szervezőknek pedig még egyszer köszönjük az egész hétvégés munkát! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00