Továbbra is 50 %-on

Római Kaszások

Helyszín: Tüske csarnok – 3. terem

Játékvezetők: Gereben Dalma, Matics Sándor

Nézők száma: 35

Mérkőzés időpontja: 2019-04-13 11:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kőbányai Darazsak/Pannónia 10 14 8 9 9 50
Római Kaszások 6 2 6 8 2 24

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Római Kaszások: Lenner Bianka Tirza 2 ,HORVÁTH ÁRON 5, Baracsi Levente, Juhász Adrienn 1, Horváth Hella 1, Bonifert Barnabás 1, Forjan Nickolas, MIHÁLYI BARNABÁS 3, VONA KRISTÓF 6, Felkai Dávid, Lenner Bianka Tirza 1, HORVÁTH ANNA, Kiszely Kristóf 5,

1. félidő

A Csata elleni mérkőzés után egyből következett a Kőbánya elleni összecsapás. Áron, Krisi és Bianka kosaraival 6-2 volt az állás a negyedik percig, de ezt követően már nem tudtunk pontot szerezni a negyedben. Hiába volt nálunk a fizikális előny, nem sikerült előnyünkre fordítani, sőt ellenfelünk harcosságának köszönhetően 10-6-ra megnyerte az első játékrészt. A második negyed ugyan úgy folytatódott mint az első vége, ellenfelünk továbbra is uralta a mérkőzést. A lepattanók nagy része az övéké lett és a párharcok többségét is ők nyerték meg. A félidő eredménye 24- 8 oda. A büntetők következtek, reméltük ismét jó mutatóval sikerült zárni. Most ha nem is 10, de 6 büntető ismét beesett köszönhetően Áron, Kristóf, Adri, Hella, Barna és Barnus pontosságának.

2. félidő

A harmadik negyedben némileg variáltunk és úgy tűnt sikerül közelebb férkőzni ellenfelünkhöz. Támadásaink valamivel összeszedettebbek voltak, de védekezésben továbbra is szétszórtság jellemezte a csapatot, amely az első mérkőzésen gyönyörűen működött. Többször megfeledkeztünk segíteni a társaknak, nem mentünk a lepattanóért, nem találtuk z emberünket. Ezek sajnos megbosszulták magukat, így továbbra sem tudtuk döntetlen közelre hozni a mérkőzést. A negyedik negyedre már abszolút meglátszódott a fáradtság mindenkinél. Fejben teljesen máshol jártunk már, olyan hibákat is vétettünk,amelyek amúgy nem jellemzőnk ránk. Végeredmény50-24.

Összegzés

Ismét egy győzelem,egy vereséggel zártuk a hétvégét, amely arány az egész szezonunkra jellemző. Örülök hogy a Csata ellen sikerült javítani, de úgy tűnik a második mérkőzésekre már nem tudunk megfelelően koncentrálni. Még egy forduló vár ránk májusban, ahol célként egy dupla győzelem gyönyörű szezonzárás lenne számunkra. Addig is edzünk tovább, remélem továbbra is nagy lelkesedéssel.
Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Képzett, jó mentalitású csapat az Oroszlány, akik küzdeni tudásukat és mintaszerű hozzáállásukat is megmutatták nekünk. Nagyon jó meccset játszottunk és ehhez mindkét csapat kellett. Magas intenzitás volt, ezért…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-03-22 Kezdés: 18:00

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00