Tudtuk, hogy nehéz lesz

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Menyhárt Ferenc, Horváth Csongor Béla, Lövei Lászl

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2021-01-30 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Pénzügyőr Sportegyesület 19 25 24 18 86
Óbudai Kaszások KA 17 19 13 32 81

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Puszta 3/3, BENCSIK 12, VÁMOS 17/12, VARGA 15/3, HORVÁTH 17
Cs: KOVÁCS 11/9, Bea, Vigh, Konta, Vas-Teplán 6/3, Hegedűs.

1. félidő

Nehéz mérkőzésre számítottunk. Bár a tabella nem mutatja, a Pénzügyőr egy feljövőben lévő csapat. Több, a tabella elejével tartozó csapatot megszorongattak, illetve győzelmet is arattak ellenük. Voltak nehézségeink ugyanis légiósunk Steve, sérült és Puszta Dávid is betegen vállalta a játékot. Gyors 5-0-val kezdődött a mérkőzés, aztán a vendégek is bekezdtek, pár perc alatt pedig már át is vették a vezetést. Agresszív védekezésüktől megilletődtünk, ez beteg támadójátékunkban meg is látszódott. Ám nem hagytuk magunkat, sikerült egyenlíteni a negyed végén, de a vendégek utolsó dobása beesett a játékrész végén. A második negyed a Pénzügyőr kezdte jobban, már a játérész elején sikerült ellépni tőlük. Támadójátékunk nagyon döcögött és védekezésben is sok hibát vétettünk. Sok figyelmetlenségből kapott kosarunk volt, ami félidő végére meg is bosszúlta magát, 8 pontos hátránnyal zártuk az első félidőt.

2. félidő

A félidei pihenő nem tett jót a csapatnak. Nagyon bekezdett a Pénzügyőr és 10 pontra nőtt a különbség. Csapatunk teljesen összeomlott, védekezésünk több sebből is vérzett. Támadásaink pontatlanok voltak, sokszor elszórtuk a labdát, a különbség pedig egyre csak nőtt. A negyed végére már 19 pont volt a különbség. Csapatunk minden erejét beleadta az utolsó játékrészbe, próbáltunk zárkózni ellenfelünkhöz. Az utolsó percben sikerült 10 pont alá csökkenti a különbséget, egészpályás letámadásunkból labdákat szereztünk, de a bravúr nem sikerült. Végül 5 pontos vereséget szenvedtünk a Pénzügyőr csapatától.

Összegzés

Számítottunk rá, hogy nehéz mérkőzésünk lesz. A Pénzügyőr nagy jó mérkőzést játszott a Cegléddel és az Újpesttel. Ezen a mérkőzésen sajnos semmi nem jött össze nekünk, a Pénzügyőr pedig kihasználta ezt. Magunkba kell nézni és kijavítani a hibáinkat. Ebből a mérkőzésből is le kell vonni a következtetéseket. Nem kell elkeseredni, megyünk tovább. Hosszú még a szezon.

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00