Túl vagyunk rajta

Helyszín: Pécs, Nemzeti Akadémia

Játékvezetők: Farkas Péter, Ács Dezső

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2021-12-19 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Pécs 31 31 19 18 99
Óbudai Kaszások U18 9 15 8 19 51

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Korompay 8/3, Varsányi, Chabot 4, DÓCS 16/6, Csocsán
CS: DOBOSSY 7/3, Antal 6, Szabados 6/3, Kolzsvári 4, Dulic

1. félidő

A csoportbeosztás pillanatában lehetett tudni, hogy az idény egyik, ha nem a legnehezebb meccse vár ránk majd Pécsett a címvédő, és idén is komoly esélyekkel bíró csapat ellen. Az még kérdés volt, hogy a hazaiak milyen összeállításban fogadnak minket, mert az utóbbi időben sokszor nem a legerősebb csapattal álltak ki a junior bajnokságban. Most egy-egy sérültjüktől eltekintve volt mindenki, így nekünk nem maradt más, mint az esélytelenek nyugalmával pályára lépni.
Amiből, persze, kisülhetett is volna valami jó! De, mégse sült, mert a gyorsvonat-tehervonat csatában nem tudtuk felvenni a versenyt a nagyon fizikális vendéglátóinkkal. Hatalmas sebességkülönbség volt a két csapat között. A hiányzóink egy része ugyan visszaszállingózott a héten, de a jó fizikai állapottól messze voltunk még, pláne úgy, hogy három játékosunk második mérkőzését játszotta aznap. Így csak csendes szemlélői lehettünk a fel-alá cikázó pécsieknek.

2. félidő

Szorult helyzetünkben a hazaiak siettek a segítségünkre, ugyanis – mivel a két ünnep között igencsak rangos U-18-as nemzetközi tornát rendeznek, – pihentették a legjobbjaikat a második félidőben. Így már mi is jobban ki tudtunk bontakozni és partiban tudtunk lenni, sőt a 4. negyedet meg is nyertük.

Összegzés

Túl vagyunk rajta és a második félidő alapján maradandó egészségkárosodás nélkül úsztuk meg a pécsi túrát, a mostani helyzetünkben ez is valami!
Most lesz három hetünk, hogy, az idei szezonban már sokadszorra, újra felépítsük, és jó állapotba, valamint formába hozzuk magunkat.
A pécsieknek, ill. a szintén részvevő korosztályos válogatottunknak sok sikert kívánunk a nemzetközi tornán!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00