U11 Baketboyz Superchallenge 1

Helyszín: CAMUGO SportLab – 1117. Budapest, Hunyadi János út

Játékvezetők: Boros Krisztina, Marjai Réka

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-07 10:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Szeged 12 7 12 14 7 52
U12 Kaszás Boys 19 13 9 11 15 67

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/A: BALPATAKI 2, CZIRKOS 4, Dócs J. 1, Faragó 1, GYŐR 10, JONES A. 3, JONES B. 3, Konecsnyik 3, Kovács K. 1, KRONAVETTER 15, Osztovits, PAÁR 16, SZABADOS 8, Vasali

1. félidő

Szerintem mindenki izgatottan és kíváncsian várta a megmérettetést. Látszott, hogy élesek voltunk! Ennek ellenére jobban kezdett a Szeged, és a 3. percben 2:6-re meg is léptek. Szerencsére senki sem esett pánikba, hanem mindenki nagyon igyekezett és koncentrált a feladataira! Magunkhoz is ragadtunk minden kezdeményezést, és a félidőig arányában már nem engedtünk ennél többet az ellenfelünknek. Jó kezdéssel, szigorú védekezéssel és bátor támadásokkal a félidőre 32:19-el fordulhattunk.

2. félidő

Egész jól dobtuk a félidei büntetőket, de a Szeged még ennél is jobbat teljesített, ezzel kicsit talán lélekben is feljebb kapaszkodtak. A harmadik negyed végére így 7 pont előnyünk maradt és nyitott, izgalmas volt a meccs. Az utolsó negyedre azonban még maradt bennünk akarás, határozottak voltunk és jó szájízzel jöhettünk le a pályáról.

Összegzés

Más játékstílust játszott a két csapat, a Szeged „add és fuss” játékát nem tudtuk kellően lereagálni, mert nem is foglalkoztunk még vele, annak viszont örülök, hogy az alapokban és a képességeinkben jól teljesítettük!
Gratulálok a Csapatnak!!! Az ellenfelünket is dicséret illeti, jó szerkezetű csapat, tanítottak és ügyesek voltak! A szervezőknek pedig köszönjük a kiváló lehetőséget!

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…