U11 Baketboyz Superchallenge 1

Helyszín: CAMUGO SportLab – 1117. Budapest, Hunyadi János út

Játékvezetők: Boros Krisztina, Marjai Réka

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-07 10:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Szeged 12 7 12 14 7 52
U12 Kaszás Boys 19 13 9 11 15 67

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/A: BALPATAKI 2, CZIRKOS 4, Dócs J. 1, Faragó 1, GYŐR 10, JONES A. 3, JONES B. 3, Konecsnyik 3, Kovács K. 1, KRONAVETTER 15, Osztovits, PAÁR 16, SZABADOS 8, Vasali

1. félidő

Szerintem mindenki izgatottan és kíváncsian várta a megmérettetést. Látszott, hogy élesek voltunk! Ennek ellenére jobban kezdett a Szeged, és a 3. percben 2:6-re meg is léptek. Szerencsére senki sem esett pánikba, hanem mindenki nagyon igyekezett és koncentrált a feladataira! Magunkhoz is ragadtunk minden kezdeményezést, és a félidőig arányában már nem engedtünk ennél többet az ellenfelünknek. Jó kezdéssel, szigorú védekezéssel és bátor támadásokkal a félidőre 32:19-el fordulhattunk.

2. félidő

Egész jól dobtuk a félidei büntetőket, de a Szeged még ennél is jobbat teljesített, ezzel kicsit talán lélekben is feljebb kapaszkodtak. A harmadik negyed végére így 7 pont előnyünk maradt és nyitott, izgalmas volt a meccs. Az utolsó negyedre azonban még maradt bennünk akarás, határozottak voltunk és jó szájízzel jöhettünk le a pályáról.

Összegzés

Más játékstílust játszott a két csapat, a Szeged „add és fuss” játékát nem tudtuk kellően lereagálni, mert nem is foglalkoztunk még vele, annak viszont örülök, hogy az alapokban és a képességeinkben jól teljesítettük!
Gratulálok a Csapatnak!!! Az ellenfelünket is dicséret illeti, jó szerkezetű csapat, tanítottak és ügyesek voltak! A szervezőknek pedig köszönjük a kiváló lehetőséget!

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00