U11 Baketboyz Superchallenge 2

Helyszín: CAMUGO SportLab – 1117. Budapest, Hunyadi János út

Játékvezetők: Horváth Brúnó, Marjai Réka

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-07 13:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Miskolc 10 12 8 9 16 55
U12 Kaszás Boys 19 11 7 5 19 61

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/A: BALPATAKI 8, CZIRKOS 14, Dócs J. 3, Faragó, GYŐR 10, Jones A. 1, Jones B., Konecsnyik 1, Kovács K., Kronavetter 8, Osztovits 1, PAÁR 4, SZABADOS 11, Vasali

1. félidő

Mi pihenhettünk egy mérkőzésnyit, és a Miskolc kiélezett meccset fejezett be a Szeged ellen, de látni lehetett, hogy kemény és pörgős csapat lesz ellenfelünk. Szerencsére ott folytattuk, ahol abbahagytuk az előző összecsapáson, határozottan és elszántan kezdtünk. Most keményebb játékot engedtek a körülmények, inkább a második negyedben ebből nem feltétlenül jöttünk ki jól, de meg kell tanulnunk alkalmazkodni a körülményekhez!

2. félidő

A büntetőinket nagyjából bedobtuk és a harmadik negyed ötöse ismét meg tudott lépni, majd ahogy a mérkőzés vége felé közeledtünk, egyre többet hibáztunk. Szinte ki-ki meccs lett a vége. A torna szabályai adta lehetőséggel élve az utolsó két percre a legerősebb ötösét küldte pályára ellenfelünk, így mi is megléptük ezt; akkor legyen ez egy éles és jó befejezése ennek az izgalmas összecsapásnak! Erősek voltunk az utolsó pillanatokban és ez döntőnek bizonyult.

Összegzés

Mindenekelőtt nagy gratuláció a Csapatnak!!! Büszke vagyok a fiúkra, de nem szabad elfelejteni a legfontosabbat: ez még csak valaminek a kezdete, sok munka vár ránk!
Ha kívánhatnánk, csak ilyen mérkőzéseket játszanánk, rengeteg benne a fejlődéi potenciál! Köszönjük és gratulálunk ellenfelünknek is!

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00