U11 Baketboyz Superchallenge 2

Helyszín: CAMUGO SportLab – 1117. Budapest, Hunyadi János út

Játékvezetők: Horváth Brúnó, Marjai Réka

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-07 13:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Miskolc 10 12 8 9 16 55
U12 Kaszás Boys 19 11 7 5 19 61

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/A: BALPATAKI 8, CZIRKOS 14, Dócs J. 3, Faragó, GYŐR 10, Jones A. 1, Jones B., Konecsnyik 1, Kovács K., Kronavetter 8, Osztovits 1, PAÁR 4, SZABADOS 11, Vasali

1. félidő

Mi pihenhettünk egy mérkőzésnyit, és a Miskolc kiélezett meccset fejezett be a Szeged ellen, de látni lehetett, hogy kemény és pörgős csapat lesz ellenfelünk. Szerencsére ott folytattuk, ahol abbahagytuk az előző összecsapáson, határozottan és elszántan kezdtünk. Most keményebb játékot engedtek a körülmények, inkább a második negyedben ebből nem feltétlenül jöttünk ki jól, de meg kell tanulnunk alkalmazkodni a körülményekhez!

2. félidő

A büntetőinket nagyjából bedobtuk és a harmadik negyed ötöse ismét meg tudott lépni, majd ahogy a mérkőzés vége felé közeledtünk, egyre többet hibáztunk. Szinte ki-ki meccs lett a vége. A torna szabályai adta lehetőséggel élve az utolsó két percre a legerősebb ötösét küldte pályára ellenfelünk, így mi is megléptük ezt; akkor legyen ez egy éles és jó befejezése ennek az izgalmas összecsapásnak! Erősek voltunk az utolsó pillanatokban és ez döntőnek bizonyult.

Összegzés

Mindenekelőtt nagy gratuláció a Csapatnak!!! Büszke vagyok a fiúkra, de nem szabad elfelejteni a legfontosabbat: ez még csak valaminek a kezdete, sok munka vár ránk!
Ha kívánhatnánk, csak ilyen mérkőzéseket játszanánk, rengeteg benne a fejlődéi potenciál! Köszönjük és gratulálunk ellenfelünknek is!

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!