U11 Baketboyz Superchallenge 2

Helyszín: CAMUGO SportLab – 1117. Budapest, Hunyadi János út

Játékvezetők: Horváth Brúnó, Marjai Réka

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-07 13:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Miskolc 10 12 8 9 16 55
U12 Kaszás Boys 19 11 7 5 19 61

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/A: BALPATAKI 8, CZIRKOS 14, Dócs J. 3, Faragó, GYŐR 10, Jones A. 1, Jones B., Konecsnyik 1, Kovács K., Kronavetter 8, Osztovits 1, PAÁR 4, SZABADOS 11, Vasali

1. félidő

Mi pihenhettünk egy mérkőzésnyit, és a Miskolc kiélezett meccset fejezett be a Szeged ellen, de látni lehetett, hogy kemény és pörgős csapat lesz ellenfelünk. Szerencsére ott folytattuk, ahol abbahagytuk az előző összecsapáson, határozottan és elszántan kezdtünk. Most keményebb játékot engedtek a körülmények, inkább a második negyedben ebből nem feltétlenül jöttünk ki jól, de meg kell tanulnunk alkalmazkodni a körülményekhez!

2. félidő

A büntetőinket nagyjából bedobtuk és a harmadik negyed ötöse ismét meg tudott lépni, majd ahogy a mérkőzés vége felé közeledtünk, egyre többet hibáztunk. Szinte ki-ki meccs lett a vége. A torna szabályai adta lehetőséggel élve az utolsó két percre a legerősebb ötösét küldte pályára ellenfelünk, így mi is megléptük ezt; akkor legyen ez egy éles és jó befejezése ennek az izgalmas összecsapásnak! Erősek voltunk az utolsó pillanatokban és ez döntőnek bizonyult.

Összegzés

Mindenekelőtt nagy gratuláció a Csapatnak!!! Büszke vagyok a fiúkra, de nem szabad elfelejteni a legfontosabbat: ez még csak valaminek a kezdete, sok munka vár ránk!
Ha kívánhatnánk, csak ilyen mérkőzéseket játszanánk, rengeteg benne a fejlődéi potenciál! Köszönjük és gratulálunk ellenfelünknek is!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…