U12 Gyermek Bajnokság – I. forduló

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok 1104 Budapest, Har

Játékvezetők: Zakár Adrienn, Kutrik Andrea

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-10-09 14:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kölökös Fiúk 3 2 3 13 4 25
Óbudai Kaszások U12A 26 18 6 23 12 85

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Konecsnyi B., Szabados M. 16, Kronavetter D. 11, Győr Sz. 12, Jones B. 4, Bíró B. 6, Osztovits I. 9, Paár Á. 8, Jones A. 5, Czirkos Á. 6, Faragó S. 3, Dócs J. 5

1. félidő

Vártuk az első fordulót, az első mérkőzést, viszont nem nagyon tudtuk, hogy mire számíthatunk. Lendülettel vágtunk neki az összecsapásnak, hamar kialakult egy nagy különbség a két csapat között, örömünkre ez most a mi javunkra.

2. félidő

Szinte minden eldőlt, ezért célzott feladatokat próbáltunk végrehajtani, gyakorolni és használni azokat a dolgokat, amikkel az edzéseken foglalkozunk. Azért látszik, hogy még bőven lesz munkánk!

Összegzés

A mérkőzés alakulása sem vette el arról a figyelmünket, hogy csapatként játszunk. Sokat járattuk a labdát, összességében is jól védekeztünk és egyénileg is. Örülünk a bíztató jeleknek, hogy jó úton indultunk el! Gratulálok a Csapatnak!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…