U12 Gyermek Bajnokság – I. forduló

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok 1104 Budapest, Har

Játékvezetők: Török Béla, Borsos Balázs

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-10-09 15:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budafoki Bikák 8 6 5 9 8 36
Óbudai Kaszások U12A 17 12 8 26 9 72

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Konecsnyi B. 5, Szabados M. 11, Kronavetter D. 11, Győr Sz. 7, Jones B. 9, Bíró B., Osztovits I., Paár Á. 10, Jones A. 6, Czirkos Á. 3, Faragó S. 5, Dócs J. 5

1. félidő

Hiába dupláztunk, nagy kedvvel vártuk a következő mérkőzést. Szoros meccsre számítottunk, de nagyon tördelt volt a játék – nem tudtunk folyamatosan magasabb intenzitással játszani, pedig többre is képesek vagyunk.

2. félidő

Amikor lendületet vettünk, a saját ritmusunkban tudtunk játszani, szép támadásokat vezettünk a labdaszerzések után. Kifejezetten jó összjáték volt jellemző – nem erőből, hanem kreatívan oldottunk meg szituációkat. A végére megint lendületet vesztettünk, de örültünk a győzelemnek!

Összegzés

Az egész meccsen dominálni tudtunk, jól teljesítettünk a védekezésben – az ellenfél kulcsjátékosait is sikerült megfognunk. Még nagyon sok munka áll előttünk, de örülünk az eredménynek, és hogy a legjobb csoportba kerülhettünk! Kíváncsian várjuk a folytatást! Reméljük, hogy tudunk még magasabb fokozatba kapcsolni és harcolni az előttünk álló csapatokkal!
Gratulálok a mai naphoz!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…