U12: Nyert a fizikai fölény

U12 Fiú

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Bujtor Péter, Konta Csanád

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2023-02-11 13:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budai Aranysakálok 9 22 17 19 67
Óbudai Kaszások U12A 6 13 12 10 41

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: ZENTAI P 9, Daróczi G 8, Dévai M 7, Ollai P 6, Sándor F 4, Csizmazia K 2, Grósz M 2, Udvardi- L G 2, Jánosi G 1, Berlinger M, Zöllner K, Richter P,

1. félidő

A megszokottnál hosszabb kihagyás után lépet ismét pályára az U12-es csapatunk, akikre a hétvége folyamán két serdülő B bajnoki várt. Terv szerint minél többeket szerettünk volna pályára állítani, azonban több betegség keresztbe húzta a számításainkat. Szombaton az U13-as Aranysakálok csapata látogatott el hozzánk a Kaszások Csarnokba. Célunk volt, hogy a héten gyakorolt kemény befejezéseket gyakoroljuk az idősebb fiúk ellen, illetve folyamatosan nyomást gyakoroljunk a támadó játékosokra.
A mérkőzés eleje egyik oldalt sem hozott sok kosarat, rengeteg hiba volt mind két csapatnál, nálunk 7 percet kellett várni az első pontokra ( Csízi, Máté, Peti). A második negyedet jó ritmusban kezdtük, ennek eredményeképpen a vezetést is sikerült kis időre magunkhoz kaparintani 19-17-nél Petya, Daru és Fülöp kosaraival, de a negyed második felében nem tudtunk eredményesek lenni, míg ellenfelünk sorra szerezte a pontokat és építette ki előnyét.

2. félidő

A harmadik negyed viszonylag szorosra sikerült, többször szép támadásokat vittek végig a srácok, de rengeteg kihagyott helyzetünk volt palánk alatt, annak ellenére, hogy sokat javultunk abban, hogy nem félünk ütközni az ellenfelekkel, akkor sem, ha idősebbek nálunk. A harmadik negyedben ismét 10 pont fölé jutottunk, köszönhetően Grósz Máté, Zentai Peti, Ollai Petya és Daru kosaraival, de közelebb nem tudtunk kerülni ellenfelünköz.

Összegzés

Gratulálok mindkét csapatnak! Ellenfelünknek a győzelemhez, magunknak pedig a bátor játékhoz. Igyekeztek a srácok a megbeszélteket végrehajtani, így úgy érzem nem volt felesleges ez a 4 negyed. Vasárnap a saját korosztálybéli újpesti srácok ellen lehet tovább gyakorolni az előre megbeszélteket!
A Szülőknek köszönjük a szurkolást!
Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00