U13: Parázs mérkőzés, nagyszerű továbbjutás

Helyszín: Bálint Márton Általános és Középiskola

Játékvezetők: Sértő Róbert, Czupi Márton

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2023-01-23 18:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
BL Basket 15 17 18 26 76
Serdülő U13 20 21 21 21 83

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszások: KONECSNYI BERTIN 15, Dobler-Szeleczky Bence 2, CZIRKOS ÁKOS 8, NAGY NOÉ 13, BALPATAKI BENCE 5, Fintics-Virág Csaba, Bíró Balázs, GYŐR SZILÁRD 7, Osztovits Imre 4, Jones Aidan 4, SZABADOS MÁTYÁS 15/3, DÓCS JÁNOS 10

1. félidő

A főtáblára való jutásért azt a BL BASKET csapatát kellett felülmúlnunk, akit az év elején legyőztünk a selejtezők során. Azóta rengeteget fejlődtek a herceghalmi srácok, mind szakmai, mind fizikai értelemben. Az alapszakaszban nem találtak legyőzőre.
Az első percekben úgy tűnhetett, hogy nem lesz sok keresnivalónk, de aztán viszonylag hamar sikerült megtalálni az eredményességhez vezető utat. Nagyon agresszíven, lehengerlő módon védekeztünk, amitől a támadásaink is hatékonyabbak lettek. Hamarosan már mi vezettünk.

2. félidő

Teltek múltak a percek, majd a negyedek, de játék képe érdemben nem változott. A hangulat egyre paprikásabb lett, ennek ellenére az előnyünket végig megőrizve, a korábban ránk jellemző hullámvölgyek nélkül sikerült megnyerni a meccset.

Összegzés

Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30