U14 Fiúk: Tamásiban is a fejlődésre törekedtünk

Az augusztusi felkészülés második hetében megkezdődött a vidéki edzőtáborozás. Elsőként a serdülő csapatainkra várt az utazás, hétfőn reggel indultak meg Tamási felé. A tolna megyei helyszín második alkalommal ad otthont a Kaszások vidéki felkészülésének, így már nem ismeretlen közegbe érkeztek a fiúk. Az ott töltött öt napról Farkas Bence vezetőedző írt egy rövid összefoglalót.

 

Csapatunk játékosainak többsége már játszott egy csapatban, így elmondhatjuk, hogy a csapat magja már ismerte egymást, mielőtt megkezdődött volna az idei munka. Ehhez a maghoz csatlakozott az utóbbi nagyjából egy évben 3-4 játékos. Augusztus első hetében a Kaszások csarnokában edzettünk, ahol az új edzői stábnak (Farkas Bence és Jenei Gergő) volt lehetősége megismerkedni a játékosokkal és azzal, hogy ki hol is tart a nyári szünet után.

 

A Tamásiban eltöltött egy hét intenzív munkával zajlott, ahol nemcsak arra nyílott lehetőségünk, hogy szakmailag majd egy hónapnyi anyagot adhassunk át a srácoknak, de teret adott arra is, hogy a csapat tagjai még inkább megismerhessék egymást, valamint az edzői párost. Azt gondolom, hogy táborunk maximálisan elérte célját. Sokat haladtunk és sikerült a terveknek megfelelően átadni a srácoknak azt, amit előzetesen elterveztünk és azt gondolom, hogy a közösen eltöltött idő sokat javított az amúgy is biztatónak látszó csapategységünkön. Erre adott remek alkalmat, hogy a hét közepén elmentünk a srácokkal lazítani és pihenni a Tamási fürdőbe, ahol kicsit ki tudtak kapcsolni a játékosok és új, közös élményekkel gazdagodtak.

 

Természetesen ez csak egy hét volt az augusztusi 4 hetes alapozásunkból, de kijelenthetjük, hogy maximálisan elérte a célját. Hátradőlni azonban nem fogunk, hiszen még csak augusztus derekánál járunk és még 2 hét kemény munka vár ránk. Motiváltan, töretlen lendülettel és lelkesedéssel folytatjuk az edzéseket, hogy szeptemberben legjobb tudásunk szerint kezdhessük a bajnokságot. Addig is dolgozunk tovább, Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00