U14 Fiúk: Tamásiban is a fejlődésre törekedtünk

Az augusztusi felkészülés második hetében megkezdődött a vidéki edzőtáborozás. Elsőként a serdülő csapatainkra várt az utazás, hétfőn reggel indultak meg Tamási felé. A tolna megyei helyszín második alkalommal ad otthont a Kaszások vidéki felkészülésének, így már nem ismeretlen közegbe érkeztek a fiúk. Az ott töltött öt napról Farkas Bence vezetőedző írt egy rövid összefoglalót.

 

Csapatunk játékosainak többsége már játszott egy csapatban, így elmondhatjuk, hogy a csapat magja már ismerte egymást, mielőtt megkezdődött volna az idei munka. Ehhez a maghoz csatlakozott az utóbbi nagyjából egy évben 3-4 játékos. Augusztus első hetében a Kaszások csarnokában edzettünk, ahol az új edzői stábnak (Farkas Bence és Jenei Gergő) volt lehetősége megismerkedni a játékosokkal és azzal, hogy ki hol is tart a nyári szünet után.

 

A Tamásiban eltöltött egy hét intenzív munkával zajlott, ahol nemcsak arra nyílott lehetőségünk, hogy szakmailag majd egy hónapnyi anyagot adhassunk át a srácoknak, de teret adott arra is, hogy a csapat tagjai még inkább megismerhessék egymást, valamint az edzői párost. Azt gondolom, hogy táborunk maximálisan elérte célját. Sokat haladtunk és sikerült a terveknek megfelelően átadni a srácoknak azt, amit előzetesen elterveztünk és azt gondolom, hogy a közösen eltöltött idő sokat javított az amúgy is biztatónak látszó csapategységünkön. Erre adott remek alkalmat, hogy a hét közepén elmentünk a srácokkal lazítani és pihenni a Tamási fürdőbe, ahol kicsit ki tudtak kapcsolni a játékosok és új, közös élményekkel gazdagodtak.

 

Természetesen ez csak egy hét volt az augusztusi 4 hetes alapozásunkból, de kijelenthetjük, hogy maximálisan elérte a célját. Hátradőlni azonban nem fogunk, hiszen még csak augusztus derekánál járunk és még 2 hét kemény munka vár ránk. Motiváltan, töretlen lendülettel és lelkesedéssel folytatjuk az edzéseket, hogy szeptemberben legjobb tudásunk szerint kezdhessük a bajnokságot. Addig is dolgozunk tovább, Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…