Fiú U16: Ma jobb volt a Kaposvár!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: TÓTH KITTI, BÁRÁNY LEVENTE

Nézők száma: 19

Mérkőzés időpontja: 2023-03-05 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
KASI/A 22 20 19 18 79
Óbudai Kaszások U16 11 14 22 13 60

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Horváth 12/3, HERCZEG 1, Krajcsi 2, HIDVÉGI 21/9, Herbák 5.
Cs: JARKAS 10/6, Kardos 4, Rónai 5, Léczfalvi, Lugossy.

1. félidő

Nem szoktunk és nem is szabad így elkezdeni egy hazai meccset! Rendben van, hogy a Kaposvár kiemelt csapatok ellen pallérozódhatott egészen idáig, ennek megfelelően magas fordulatszámon pörögtek és felénk is nőttek, kézbe véve a mérkőzés irányítását. Sajnos a nagyszünetig nem is tudtunk ezen fordítani. A fejlődés érezhető volt, de csak csökkenteni tudtuk a vendégek dominanciáját. A támadásunk már kezdte elérni az elfogadható szintet, védekezésben azonban még mindig nem tudtunk kellő ellenállást tanúsítani. Szemléletváltásra és intenzitás fokozásra volt szükségünk, a szünetben erről beszélgettünk a srácokkal.

2. félidő

Jót tett nekünk a szünet. Ahogy mondani szokták, a számok sosem hazudnak. Végre sikerült megnyernünk a harmadik negyedet és ezt annak köszönhettük, hogy védekezésben és támadásban is fel tudtuk venni a versenyt ellenfelünkkel. Kellően agresszívek voltunk védekezésben és a 22 dobott pont sem szorul különösebb magyarázatra. Ez mind szépen hangzik, de ahhoz nem volt elegendő, hogy kellően közel kerüljünk a vendégekhez. Rohamosan fogyott az idő és a hajrára bizony elszálltak a győzelmi esélyeink. Megérdemelten nyert a kaposi csapat, gratulálunk nekik!

Összegzés

A Kaposvárról tudtuk, hogy a csoportunk talán legerősebb alakulata, mégis bíztunk benne, hogy hazai pályán le tudjuk őket győzni. Az előjelek persze nem voltak biztatóak, 2 kezdő játékosunkat is nélkülöznünk kellett. Csalódást keltő volt az első félidő, de sajnos benne volt a pakliban. Éppen ezért volt örömteli látni, hogy a félidőben nem zuhantunk össze, nem estünk szét. Meg tudtunk újulni és a nagy első félidei hátrány ellenére sem törtünk meg, sőt! Kifejezetten motiváltan küzdöttünk tovább, volt bennünk tartás és ha a győzelemre nem is lett végül esélyünk, a jövőben ezekre a pozitívumokra igenis lehet építeni. Várjuk vissza a hiányzóinkat és bízunk benne, hogy a szezon hátralévő részében a teljesítményünket döntően már nem a nélkülözendő játékosaink száma fogja befolyásolni! Győzelemre éhesen várjuk a folytatást Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00