U20: A nagy számok törvénye

Helyszín: Kaszás csarnok

Játékvezetők: Káré Gergő, Szentpáli-Gavallér Csaba

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2022-09-24 19:15:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások U20 23 12 17 19 71
Vasas Akadémia U20 22 14 18 15 69

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése 

Óbudai Kaszások:

Óbudai Kaszások: Lőrincze 12/9, Varsányi 10/3, Korompay 5, BODNÁR 20, Ormai 11

Cs.: Kolozsvári, Sipos, Szabados, CHABOT 13, Dobossy.

1. félidő 

A szezon első ütközete, valamint ebben az u20-as összeállításban nem nagyon dolgozott még együtt a keret, mindezek mellett a magyar utánpótlás egyik legerősebb nevű klubja látogatott a Rádl árok utcába. A mérkőzést megelőzően kértük a játékosokat, hogy legyenek lendületesek és próbáljuk saját ritmusunkat erőltetni. Ez az első negyedben jól is alakult, sikerült a mérkőzés legerősebb ponttermésű negyedét hoznunk, sok indításunk volt, ennek köszönhetően jó százalékot produkáltunk a dobások terén.

A második negyedünk azonban végig ellenfelünkről szólt, kissé belelassultunk a mérkőzésbe, engedtük olyan irányba terelni a játékot, ami nem kedvezett nekünk. Dobásaink kívülről a teljes első félidőben várattak magukra, így nem tudtunk lendületet nyerni. Védekezésünk azonban stabilan tartotta magát, ha nem is nullázni, de sikeresen szűkíteni tudtuk ellenfelünk helyzeteit. Ennek köszönhetően egy pontszegény első félidő után 1 pontos hátránnyal mentünk szünetre.

2. félidő 

A harmadik negyed teljesítménye követte a másodikat sajnos, támadójátékunk pontatlan volt, védekezésünk azonban még mindig stabilan teljesített, ennek köszönhetően a két csapat közti különbség nem nőtt jelentősen.

Az áttörés az utolsó játékrészre maradt, ahol az első negyedben látott lendület ismét megjelent, valamint előkerültek külső dobásaink is, így többször is előnybe tudtunk kerülni. Védekezésünk továbbra is tartást adott, így az utolsó percre maradt a döntés. Egy támadásnyi idővel a vége előtt ellenfelünk alapvonali bedobásból rontott, így 16 másodperccel a vége előtt egy pontos hátránynál hozzánk került a döntés lehetősége. Türelmes támadást követően Varsányi süllyesztett el egy triplát, ami az utolsó momentumnak bizonyult a mérkőzésen!

Összegzés 

Gratulálok a srácoknak! Egyszerű dolgokból szerettünk volna építkezni ezen a mérkőzésen, ez maradéktalanul sikerült. Külön dicséret illeti a társaságot, hogy a gyenge dobószázalékunk ellenére nem vesztették el a bizalmat egymás, illetve a saját dobásaikban.

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00